Lonley island

Shit vad fort denna vecka går, tiden bara springer iväg & det känns som man inget hinner.. I morgon är det torsdag & näst sista dagen på praktiken.. Usch vad sorgligt , vill inte tillbaka till skolan.
Men idag har jag även fått jobb, happy. Dock ett speciellt jobb & jag förstår inte mycket alls ... Men man lär sig sa dom:). Helgen är fullspeckad som vanligt:D ,Lördag fm är det hoppträningar för tjejerna som vanligt, sen in till stan för jobbmöte, söndag blir det ev lite kalas. Tror denna helg kommer gå fort oxå:).
Kom på att jag glömde bort att skriva om själva ridningen, men nibban känns sjukt fin & fräsh:). I like. Tänkte försöka hinna med att hoppa lite i helgen.:)
Nu ska jag fortsätta mysa med min fina älskade kille, love!


Over my head

Jag är så jäkla trött på denna människa. Det gick bra när man endast behövde "träffa" det nån gång i månaden. Men NU är det för mycket . Gör ALLT för att göra mig irriterad, arg & ledsen. Det kommer bli krig om det inte växer upp! Jävla as hole.


Manhattan

Nu har jag äntligen satt mig ner för lite käk efter en väldigt fartfylld dag , som än inte är slut:). Började med lite sovmorgon till 10 tiden , åkte hem ifrån Rasmus , kom hem & bytte om till stallkläder , vidare till stall byngsbo för hoppträning! De gick super bra. Berättar inte om mina övningar , de håller ja för mig själv. Men en väldigt nöjd tränare & väldigt nöjd häst samt ryttare , och mamma. De gick super för dom.
Jag & Vilma red ut när vi kom tillbaka till stallet , för Vilma ville följa med och kolla på hoppträningen. Gav oss ut i mörkret & blåsten , men kom hela tillbaka. De gick super & Nimble va väldigt framåt:).
Nu sitter jag hemma hos min fina vän Annica & har ätit gott. Men ja ska snart förflytta mig till hästarna igen:). Ciao


Enoying is her first name

Jag har varit vaken väldigt länge nu & det känns som jag blivit överkörd av ett tåg .. Blev en lång och hård dag igår , med först stallet på morgonen och vi red ut i de fin/fula vädret. Hon va jätte söt , lagom pigg fast hennes gladhet tog över allting & hon blev jätte rolig att rida. Hon känns så sjukt välriden jag känner verkligen att hon kommer framåt i utbildningen , så jävla nice.
Idag mår jag fan inte bra , frusit hela natten och vaknat och varit helt svettig.. Blä.. Struntade i och somna om, hitta liksom inget "mellanläge"..

Men nu kommer jag faktiskt till rubriken. Nån strävar efter saker som först var helt omöjliiga , tillslut när personen får som den vill så blir det bara massa jävla klagomål man får läsa här & där. Även en massa skitsnack får vi höra om oss oxå. Blä för dig. idiot. Moooooooooooovvvvveeeeeee!!

Det var lite om min gårdag. Nu ska ja bli frisk. Ciao


heartbeat

Dax att skynda mit hemåt kom just på att Nimble står inne & säkert är svin arg på mig.. Börjar kl 15 idag jobbar till 20-15.. Segt , men men.

Hittade en bra bild på nibban på Moas blogg :) Sörbyryttarna.blogg.se




ciao

paradise

Precis kommit hem ifrån mina fina pojkvän. Vi firar vår ett år tillsammans idag. Dock på varsitt håll. Jag sitter hemma och ska ner till mina fina djur och han är på firmafest. Vi ska ev göra nåt i kväll. Om inte så går jag ut med Sofie och ett par till. Jag ska upp skit tidigt i morgon så jag är inte så pepp . Men vi får se under kvällen .

Har blivit helt förälskad i en låt med Coldplay- Paradise. Sjukt bra låt som går på jobbet helatiden :). Nu ska jag byta om och åka ner till stallet och sedan blir de en lång uteritt tillsammans med min fina kusin Mova. :)



Hon är så söt!

Lill Lördag

Hemma efter en jobbig dag. Åkte hemifrån kl 8 i morse kom hem nu 21. Känner mig jävligt trött.
Efter en jobb dag på HM så åkte jag direkt ut till Cornelia och red Znutis, gick helt okej. Men bättre första gången. Hade lite höga krav på mig själv bara.
Sen när ja kom hem stanna jag i sörby direkt och red min fina ponny. Hon va fin men stark och hade glömt bort hur man gör gallopombyten.. Tillslut satt dom, knäppa ponny. :)

I morgon jobbar jag 9-16 väldigt otaggad, får så himla ont i ryggen av att stå upp mycket.. Nu ska jag duscha sedan se Värsta pojkvänsakademien och Bonde söker fru tillsammans med min KÄRLEK.


Jag vill att Znuten ska bli min NU.

finafinafina polisen


say those words

Det är redan Tisdag kväll och jag trivs som fisken i vattnen på min praktik på HM. Efter två dagar där känns det som jag skulle kunna jobba där en längre tid. Tycker så himla mycket om att hjälpa kunderna med allt. Super bra kollegor eller hur man säger.

I Måndags förmiddag red jag ut med Nibban ca 30 minuter. Hon fick gå lite lugnt, då vi varit ute och lång galloperat osv. Hon va fin men rädd för de mesta , haha. Hon brukar aldrig vara rädd.. Men hon va rolig:D. Idag vart de mycket skitsnack med mina fina tjejor Linnea & Mova, haha älskart. Nimble fick en mys dag med bortning och pussar, altså fick hon vila idag. I morgon kväll eller när de blir, får hon ridas dressys i Paddocken efter att jag varit och ridit Znuten. Åh jag bara älskar henne:).

Skriver om det i morgon :). Nu mys med killen & en varm dusch.

ciaaoo


i wont let you go

Idag har varit en väldigt bra dag, åsum som jag säger. Varit ute hos Cornelia igen och det är alltid lika trevligt (:
Fick som sagt Rida Znuten och jag är så jävla lycklig när jag sitter på denna vackra skapelse. Shit så förälskad jag är. Vet knappt vad jag ska skriva, mina känslor kan ej beskrivas i ord just nu.. Shit . Ska jag ha en storhäst måste de bli denna. mygosh. Jag gråter av tanken att äga denna skrutta.
Har en kortis film när jag rider henne. Cornelia va fan nöjd så de stärkte mitt självförtroende sjukt mycket! Värsta bästa cornelius som jag oxå säger ;).
http://www.youtube.com/watch?v=-J_OeF-8-ik
Iaf sen red vi ut på Rosa och filledutten. Jag tog Rosa och cornelus Fille . Skönt och komma ut och prata skit och prata väldigt mycket hästar,:)
bästa liv!!
Nu ska jag hem till mina fina hästar<3
ciaooo

In my bed

Ligger i sängen med en stor långhårig schäfer kille över mig. Han passade på att hoppa upp när Rasmus klev upp i morse- så söt! Han är verkligen rolig våran bebis hund , med ett speciellt namn- Messi. Som sagt har jag två fotbolls idioter till föräldrar. De kanske man inte tror om dom egentligen, eftersom det har varit så mycket häst i mitt liv. Jaja nog om det kanske.
Skulle haft hoppträning för en ny tjej idag , men som tyvärr blev sjuk. Så det tar vi i veckan i stället . Idag blir de någon lång ute ritt med Nibblan , då hon fick gå rätt hårt igår.
Jag & Moa red tillsammans igår, jag satte upp en linje ( berättar snart ). Och moa satte upp studs.
Min linje satte jag upp på medellinjen och hoppas ifrån C till A & ifrån A till C. Satte upp 3 hinder med 10 meter i mellan och mellan hinderna fast i kant i kant med hinderstöden men ändå i mitten låg de bommar på varje sida . Då kommer ifrån höger , hoppas första sedan går ut i vänster och lägger volt runt bommen , där efter hoppar tvåan och går ut höger och rundar bommen sedan hoppar trean och slutligen går ut höger. Kanske är svårt & förstå hur jag menar , men kan försöka rita upp den o lägga ut den. Den övningen rekommenderar jag verkligen, super bra! Körde även lite tävling om vem som kunde rida på flest gallopp :).

Blir så trött på en del häst folk. Åh att alla tror sig vara bäst. Menar självfallet inte alla, men finns många som jag irriterar mig på. Var glada över att ni har häst i stället & pressa inte dom allt för mycket. iallafall jag känner att efter den fruktansvärda döden som älskade Hickatead var med om så skulle nog alla bli glada om man tog sig mer tid & mysa med hästen än att pressa dom små liven .

Nu lite glädje kanske , i kväll blir det fest :).
Ciao


Du är grym och värds bäst

Nu är jag hemma ifrån en lyckad hoppträning med värsta fina ponnyn. Sjukt bra gick det och även kändes lika bra. Kände att jag hittade nya knappar igen & de funkade. Känner sakta men säkert att självförtroendet kommer, som idag. Sjukt nöjd ryttare & tränare , väldigt glad ponny, så skönt att få känna så efter ett helt nästan felfritt pass med en super tränare . Åkte hem med leende på våra läppar! Ciao


Och färglös som en tår blir jag , utan dina andetag.

Vad vore jag utan dina andetag? nada.



Moa sviker mig som vanligt och drar till viken ist för att åka med mig till stallet. Som tur är har hon en klokare lillasyster ;). Så Vilma och jag sticker ner till stallet snart och rider ut en långsväng hoppas jag.
Har liksom inte så mycket att skriva.
Varit med moa och vilma till hoppträning och pay n jump denna vecka. Man blir ju jätte sugen på att vara med själv. Men på Tisdag blir de hoppträning iaf.

Va även ute hos Cornelia i veckan , mygood så fint de är! Bara älskar stället och hur de ligger. Ska se om dom vill adoptera mig ;). haha.
Fick även se alla hästar live. Shit så glad ja vart. Totaly kär i Zwiggy och Fillebus ifrån början. Sen träffa jag <3znuten<3 , ååh denna häst SKA jag bara ha. Ska välla dit och rida lite om cornelia inte ångrat sig :). Helt förälskad! Vill ut dit NU.

http://www.youtube.com/user/CorreHest#p/u/31/zMmKLt7OuE4




NU ska ja ner till mina hästar. hejs







RSS 2.0