bäst

Har varit en väldigt bra dag ute på Vrf, kul och komma ut igen och träffa alla!:D

Hoppade två klasser idag och hon va perfekt, så som jag ville ha henne :) . Så vi va felfria i första klassen, och den såg jag mest som uppvärmning! Andra klassen gick hon sjukt bra, dock red jag på för mycket mot 3e hindret så vi hoppade av lite tidigt därav ett nedslag. Men det gör absulut ingenting :D. Hon va så som jag ville ha henne & många pratade gott om oss hela dagen :) . Det värmer!!!


Kommer filmer senare när jag har tid , nu bär det av mot bussen :).






/ Sabina

varför...

Sprang bort till stallet direkt när jag kom hem från skolan myste & red nibban på banan. Körde igenom henne totalt och hon va super mjuk. Red även ett dressyrprogram och hon va jätte fin, och väldigt framåt för skänkeln! I morgon kör vi på en lugn ute ritt tillsammans med Vilma och Sulle inför väntan på söndagens första tävling :).



MIN ÄLSKLING<3






Jag vill oxå va bra på nått för det är jag tydligen inte. Tycker massor är orättvist just nu och jag blir förbannad! Jag tycker faktiskt att jag visar jävligt tydligt på vad det är jag vill, men syns det inte eller? Känner mig faktiskt rätt genomskinlig...
Tycker faktiskt oxå att jag förtjänar såna spontana saker, men jag är väl mindre värd då antagligen .. För detta har aldrig hänt mig.. usch ibland..

finaly

Idag har jag klarat av dagen bra hitils. I skolan har jag faktiskt kännt att jag har jobbat och presterat och så har jag inte kännt på väldigt länge! MVG på kalkylprovet och även jobbat & förstått matte, de känns annorlunda i magen inte att jag är duktigt eller så men kanske en gnutta stolt.. Vet inte vad det är, det har antagligen ingenting med att göra om hur det gick i skolan utan hur bra min häst gick idag!!!! Hon har kännts lite ofräsh på nått sätt några dagar, eller mera varannan dag.. Så jag blev jätte orolig att det var nått... Men det är absolut ingenting med henne, hon gick så jävla bra idag!! Vi hoppade lite eftersom vi missade hoppträningen i Tisdags & hon va så himla perfekt!!!! Ställde upp ett relaterat avstånd och hon gick klockers. Hon tar mina förhållningar så sjuka bra och hon sköter det mesta själv. Jag kan verkligen lita på henne till tusen!!! Avslutade på lite höjd oxå :) Vilket som hon uppskattade!!

Mina hästar får mig verkligen att må bra<3



Nu väntar jag på min älskade pojkvän som ja ska mysa sönder med. <3



VÄRSTA BÄSTA!




/ Sabina

turn the page

Min blogg får ta väldigt mycket skit just nu och det känns verkligen inte som någon hästblogg längre.. Men jag måste vänta nästan fyra veckor till, tills det tar slut och till dess så kommer de mesta ligga här..

Ibland är jag så jävla dum i huvet, eller snarare alltid.. Är så fruktansvärt besviken på mig själv så det finns inte. Känner fortförande att jag åstakommer med NOLL, detta har tagit död på mig.. Och de blir bara värre helatiden. Jag vill inte mera för jag orkar inte mera. Varför måste det va såhär som det inte ska vara? Det är bra ett par dagar och sen är allt slit näst intill onödigt..

Skolan var min plats och komma bort så jag får umgås med mina tjejer som störrar & finns för mig helatiden.. Det va en avkopplande plats för mig så jag fick må bra ett par timmar, men nu känns det inte så längre. Känner mig totalt grundlurad på livet och de känns som det inte finns någon mening med något.. För jag får bara fram det negativa i slutet ändå på allt jag gör. Har sedan en tid glömt bort allt positivt i mitt liv nästan och känns som jag är påväg till nån annan planet.

Men det finns vissa som jag verkligen älskar på tal om annat, specielt min familj & min pojkvän & mina djur.



Later in the evenin',
as you lie awake in bed
With the echoes of the amplifiers,
ringin' in your head
You smoke the day's last cigarette,
rememberin' what she said

Here I am, on the road again,
there I am, up on the stage
There I go, playin' star again,
there I go, turn the page...



/ sabina

im not

Blir ett kort inlägg.

Sticker mig neråt stallet för markarbete med Nibban för idag går de rida på banan:).
Skriver mera sen!


ciao

/ sabina

Jag ska...

Bloggar inte så intensivt längre, vilket jag tycker är skönt när man inte orkar mycket alls.. Det händer väldigt mycket som jag inte trivs alls med, men de finns nästan ingenting att göra åt saken.. Men nu kan det bara bli bättre?
Har börjat tänka lite på söndagens tävling, men inte ett dugg nervig faktiskt.. Jag litar helt på min ponny. Hon fick vilodag idag, kände att jag inte orkade rida.. Men jag har hunnit pussa på mina bebisar.

Känner faktiskt att saker & ting borde vända för min del nu.. Det räcker med tråkigheter nu. Tycker så illa om dem som njuter av att se folk lida. Kyss mig där bak!!!

Jag ska försöka bli starkare, men de går väldigt slow.

Nu ska jag åka till min 3e bebis hoppas på en mysig och lugn kväll då jag vill koppla av, med han som jag älskar verrry muchoo.


/ Sabina



17 mars-torsdag

Dålig update, i know.. Men de är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu..

Skulle vilja skriva lite ut ifrån hästarna i detta inlägg.. Kan iaf nämna att nibban mår och går BRA & de börjar närma sig tävling. Ploj mår oxå bra :).. En fågel viskade i mitt öra att Joker galloperar uppe på molnen med huvudet högt och mår mycket bättre<3..

Kan varna för sämre ordval i texten nedan. Men antingen läser ni eller inte.

Men just NU är det väldigt mycket känslor i mitt liv.. Jag misste nyligen min bästa vän, min älskade vän, min 4benta älskling.. Och det släpper tamefan aldrig.. Boxen brevid Mio ska INTE vara tom, och inte heller ska det stå någon annan hästjävel där!!!!! Det ska vara våra älskade joker<3 annars ingen annan, för det är en jävla döds box.. Alla hästar som stått där finns inte längre och det är så fruktansvärt HEMSKT att det ska vara så.. Jag behöver verkligen inte nämna dom hästarna men så är det och det är ofattbart och jobbigt att det är så..

Det är så vanligt att man är efterklok och det stör en så himla mycket.. Känns som jag har gjort så många fel den senaste tiden, och att jag inte är många till lags.. Vilket jag tycker är SÅ jobbigt..
Man tänker aldrig på vad det är man har förns man mister det man hade. Och jag hatar att vara otacksam för det jag verkligen har, jag bara blundar för den dagen som jag vaknar och då ingenting finns kvar..

Jag har varit dum i huvet idag med, men de är kanske rätt vanligt..

Igår var nog en av dom mest hemskaste dagarna i mitt liv, det är så mycket jag vill göra åt allt.. Men känns som jag inte hittar några lösningar på något. Önskar att man kunde spola tillbax 2 månader och göra om allting så det blir bra. För jag vill ha tillbax min Joker! Jag vill inte ha någon annan, jag vill ha min Joker.. Just nu mår jag så dåligt att jag vill till honom. Men hur jag än tänker och velar på hur ja ska göra i mitt liv eller fatta beslut så sviker jag alltid någon ändå. Hur gör man då? Om man inte kan va någon till lags och om knapps ingen vill lyssna?
Det finns människor som jag har totalt raderat i mitt liv och dom förtjänar inte att få komma tillbaka, aldrig nånsin. Dom jag vill ha i mitt liv är ärliga och raka inga falska jävla idioter som endast är ute efter att förstöra..

Jag skriver säkert jätte lustigt, men skriver mer som de är i en dagbok i detta inlägg.. Måste få ur mig allt, jag mår bättre om ja får prata om problemen.. Men som sagt så nämns inga namn vilket är omoget, för man skriver inte så öppet om folk..


Ibland önskar jag att vi aldrig träffats, allt kanske hade varit bättre då? För jag verkar endast vara problem för allt och alla.. Finns säkert folk som håller med mig totalt med allt nedstämt mot mig själv, men det är nog säkert för ni är avundsjuka på mig på ett eller annat sätt. Även att jag mår väldigt dåligt och gråter mig själv till söms så är jag ändå stark, för jag har inte tappat all kontroll än.. Men om det kommer en motgång till så spricker jag och DÅ vill jag till Joker på riktigt, jag saknar min häst helt enkelt.. Det är med tårar och darrig hand som jag har försökt få ihop dom här raderna.. Det finns väldigt mycket mera som jag vill skriva fast inte törs.. Förlåt om nära och kära tar illa vid sig av det jag skrivit.. Men jag måste ....



Dagens låt ; Metallica - Die, die my darling.

mantorp

Hemma efter en dag i Mantorp med Nibban. Det gick super bra :) . Jag va lite orolig att hon blivit liten D-ponny så ja tog in henne i ridhuset och longerade lite :). Men hon va super avslappnad!

Väl inne på mätningen så skötte hon sig nog bäst! Stod nästan lös & helt själv, inget skrapande och inget trampande . Så jag är väldigt nöjd.

Jag nämnde tidigare att jag va lite skraj att hon gått över till D-ponny.. Då vi vill att hon ska stanna som stor C-ponny.. Allt blir lättare så. För reglerna skulle tydligen ha ändrats med att dom inte drar bort för skor eller sula.. Men nae ni så va inte fallet. Reglerna va icke ändrade och om drog bort för allt som vanligt.. Så jag blev lurad. Mätmannen blev själv förvånad när vi nämnde det. Och berättade tydligt och klart hur dom mäter och hur mycket dom tar bort för skor och sula. Tack för de :)..

Blev en lång dag så vi hann inte till hoppträningen, då jag tycker att de räcker för idag för henne. Långt med åkande o sen nya händelser . Så hon fick stå från ridningen idag :). I morgon blir de nya tag.

Ska se om jag ska åka bort till eriksberg och hoppa lite bana nästa vecka inför tävlingen som är snart:). Men de återstår att se. Om vi åker bort dit tar vi med båda hinderdukarna o nya vattenmattan :). Hoppas våran bana har tinat upp så vi slipper fara dit bort för banhoppning.



Världens bästa ponny! Sköter sig så himla bra på nya ställen! Mitt<3



/ Sabina

Tävling

Tänkte skriva om min första tävling nu (:

Min första tävling i år blir på VRF, Vikbolandets ryttarförening.
Den är den 27 mars. Tänkte börja med en träningstävling vilket är jätte bra :). Ska oxå se om jag ska åka på Furstas träningstävling 2 helger efter :).
Träningstävlingar är super bra att börja med innan man ska ut och tävla på riktigt. Det är oxå väldigt bra för de med mindre rutin, för då kan dom träna på ett annat sätt :)

På VFR ska jag hoppa LD & LC. Ska endast få henne säker och lugn och hoppas komma runt utan fel :).




/ Sabina

Torsdag

Dålig uppdatering, känner att ja inte håller de jag lovat just nu.. Men nu ligger jag sjuker igen, och orkar inte mycket. Så skriver mera i morgon när jag antagligen mår bättre:)






/ Sabina

Onsdag

Sitter i skolan med tjejerna nu! Igår hade jag super trevligt med kicki och lilla stella! Gick av i sörping och gick hem till Kicki. Senare åkte vi ut till Marby, jag släppte chau på skritten medans kicki mocka o allt annat :). Sen lasta vi och åkte till VRF och kolla på dom två grupperna som va innan. Tycker det är bra att kolla på andra tränare man kan ta med sig väldigt mycket och träna på det hemma oxå.

Det gick väldigt bra för Kicki tycker jag. Stor utveckling på chau sen jag som dem sist, vilket jag tycker är jätte roligt, spec när jag vet att Nimble också utvecklats som fanken :). Kul med resultat!!!


Slänger upp filmer när jag kommer hem! Har ingen kabel här i skolan.


Ska rida min älskling när jag kommer hem (:





/ Sabina

Tisdag

Idag är en fullrulle dag .. Ska inte hem idag alls. Ska hoppa av bussen i sörping sen. Ska hem till Kicki & byta om o sen åka ut till Marby. Sen vidare till VRF och hoppträning för Björn (:

Kommer komma lite biler & nån film ifrån de..


Såg nått väldigt patetiskt på FB förut.. Herre hjärtanes vilka idioter de finns:(..





Min ponny är bäst!



/ Sabina

home

Hemma efter en kväll hos mina absoluta favoriter!

Nibban går som en klocka och jar är så jävla stolt! Lite tjurig i vänster idag, men de släppte efter ett litet tag. Så kan inte vara annat än nöjd!!! De går så jävla bra. Har börjat tagga inför första hopptävlingen nu :). Den är inte förns i April fast det är super skönt att ha ett litet tag till på sig!

I morgon blir det full rulle. Nimble kommer få sin vilo dag i morgon och jag ska spendera halva dagen i skolan & halva dagen med Kicki! Ska med och kolla på hoppträning för Björn ute på VRF, även filma & fotta! :)


Snodde en snyggis bild på Chau & Kicki!!



/ Sabina

Måndag

Det är SÅ mycket som jag vill ha just nu. Tur att jag fyller år snart , så man kan ju alltid hoppas på att man får det då.


Här kommer lite grejer som jag verkligen vill ha :).




OCH


Sådär de va lite av varje :). Inte jätte förtjust i huvan på JW.. Den ser för tråkig ut.. Men resten gillar jag skarpt:).

Nu ska jag ner till mina älskade hästar. Ska rida Nibban iaf :). & mysa med Ploj.

Erbjuden att följa med på Kickis hoppträning i morgon & även filma! Hoppas allt går enligt planerna!:)


/ Sabina

Söndag



Seg och trött efter lördagens bravader (:  . Så blir stallet om nån timma! Lagom till insläppet. Uppdaterar när jag kommer hem om hur min dag i stallet var :).


/ Sabina

<3



Jag saknar min ängel!!<3



Bilder

Nu kommer lite halvbra bilder sen hoppträningen.. Hon knäppte massa kort, men de är så dåligt ljus i ridhuset så tyvärr blev dem inge bra. Nästa gång blir det film ist så man kanske ser lite bättre:).


Hoppade massa små hinder endast för lydnadsträning.


Moa & Mio



<3


<3


Evert & Mio


Skritt/trav över hinder och skritt direkt efter.. Därav dålig sits & halvklumpig ponny:).


<3

Innan träningen :)


Ni ser själva.. Suddig.com även med kanon bra systemkamera.. Men ljuset förstör så jävla mycket:(.. Avslutade på ett litet 80 hinder och en liten bana!

Tackar Helena för bilderna!


/ Sabina

överlevde

Hemma ifrån stallet nu . Det gick super! Maja va jätte duktig, lyckades få till ett konstigt bocksprång men mig får man inte av ;). Hoppas de kommer upp en liten film/bild från ridningen på Maja idag. Ska tjata på Helena :). Nibban skötte sig som vanligt, vi red ut med Moa & Mio!

Kommer en uppvärmningsbild ifrån hoppträningen.. Ljuset i ridhuset SUGER så vi får aldrig till några bra hoppbilder.. Men ska se om hon kan fixa o dona med dem till helgen :). Då kommer en FET update ifrån hoppträningen med bilder osv!!:)


Världens bästa ponny!



/ Sabina

fartfylld torsdag

Två ridpass väntar min eftermiddag! Först ska ja rida min älskade prinsessa på terrängbanan, hoppas hon är sammarbetsvillig & sådär fin som hon varit i flera veckors tid :). Sedan ska ja lägga min energi på Maja. Ska hjälpa Helena att få igång henne, vilket jag tycker är jätte roligt. Men hockey utrustningen åker på, för hon har stått i 2 månader. puuh.. Hoppas jag överlever, skämt åt sido (:  . Ska mest skritta länge på henne o försöka vänja henne med att komma igång igen, hästar älskar verkligen att få skritta speciellt innan och efter själva ridningen det är super viktigt.. Lätt att en del ryttare glömmer bort det och hellre jobbar igång direkt bara för hästen känns spänd och väldigt på tårna. Men det är helt tvärt om, inte bara jag som sitter o skriver så bara för jag tycker de, men verkligheten ÄR faktiskt så. Hästarna måste vänja om sin dag från att gå ifrån hagen hela dagen till att ha en ryttare på ryggen. Dom njuter inombords av att skrutta runt länge o bara få tänka. Det är inte bara unghästarna som kräver det, utan ALLA hästar.

Ska iallafall avsluta med att trava ett varv i varje varv på halv lång tygel med Maja. Och sen en lång avskrittning :). Så ser mitt tänk ut över Majas träning idag! Får hoppas det går sådär bra som jag vill! Annars kommer jag förstå henne till hundra. Hon har rätt mycket egen vilja & väldigt mycket energi. :)


Maja på bilden.


/ Sabina

Torsdag


Nog den coolaste bilder ifrån hoppträningen! Kommer flera bilder när Helena har tid!:)


/ sabina


blä

Typiskt, går inte att vända bildfan.. Men han är så vacker MIN ÄLSKLING<3

Förövrigt så har denna dag sugit.. Blev inget stall för min del idag, vilker SUGER!! Bilderna sedan hoppträningen kommer inom kort, Helena ska fixa med dem först redigera osv. Så har inte jätte mycket och skriva.. Mera än att jag saknar min älskade kompis, min andra halva, min ängel<3.. Ses snart bland molnen. För det är SKIT utan dig. Jag älskar dig, Joker!<3



/ Sabina

Träning

Idag är det hoppträning på Ekbäcken igen! Har jag verkligen sätt fram emot (:  . Tror det kan vara bra att ändå vara med på den efter alla tråkigheter. Få tänka på annat o va med sin älskade ponny!
Helena kommer köra mig till dagens träning, TACK<3. Så då åker även kameran med så det kommer bli finfina bilder till bloggen. :)

Slänger antagligen upp en update i kväll. Hoppas jag fått bilderna då :). Annars kommer dom i morgon!



Bild ifrån förra träningen!



/ Sabina

<3

Lever i en mardröm just nu.. Orkar inte blogga.. Tävlingen på bloggen är avslutad. Orkar inte...
jag älskar dig Joker, idag i morgon & föralltid!<3

RSS 2.0