OUTFIT!

FUCK!!! är nog den mest dummaste personen.. Glömde skriva VART ni ska skicka OUTFIT- bilderna. ;)

[email protected] !!!!!


SÅ nu vet ni :)

OUTFIT!

Sätt ihop en GRYMT SNYGG outfit till ponny!

Ex.



Där fick ni två exempel.

Använd vilka färger ni vill. Mixtra hur mycket ni vill. Kommer utse en vinnare senare i veckan ( Onsdag).

Vinn länkning & Ponnyprylar.


Tävlingen börjar NU!



/ Sabina

Hööks beställningen

Hemma efter en dag i stallet, ridning av Nimble gick skit bra! Red ut med Moa och Tiffy. Red bort till ett nytt gärde och de gick super, jobbade på galoppen idag oxå. Joker borstade jag bara idag, i morgon blir de ridning av han oxå :).


Här är några bilder på det jag beställde.(y)


HV-POLO



HV-POLO



Så litegrann :). Även köpt en JW huva till nibban, och så har jag JW shabraket som är till. Lägger upp den outfiten i morgon :).
Orkar inte lägga upp flera just nu, tar sån tid med bilderna;).




Besök gärna http://jossfiins.blogg.se/   !!!



/ Sabina


Underbara fredag

Inte så kall Fredag, och det tackar jag för eftersom jag ska vara i stallet mestadels utav dagen :). Precis kommit hem ifrån min underbara pojkvän och nu sitter jag och väntar på att Moa ska vakna så jag kan ringa henne . Skulle blivit en heldag med Helena i stallet, men icke.. Alltid något som ska komma ivägen. Blir som tur i morgon istället:). Hon ska sätta igång Maja efter lång vintervila och ja skulle hjälpa till. Jag ska iaf rida Nimble idag och göra nått med Joker. Får verkligen inte ramla av idag eftersom ja är ny opererad, så Joker från motion ifrån marken tror ja ;).

Mitt paket ifrån hööks har oxå kommit, mamma ska hämta ut de snart :). Gör ett inlägg om de sen(y).

Hitta en skit vacker bild på Helenas häst, Maja stina Robric.

Hon är en klippa!


Besök gärna @ jossfiins.blogg.se  !!


/ Sabina

12 benta


HOLMTEBO NIMBLE
*Stor C-ponny
*5 år
* Hagens Nike RC 659
* Hagens O`Chief RC 68
* Skimmel
* Connemara

En ponny som ni kommer få se mycket utav detta tävlingsår!

Tränas & tävlas utav mig - Sabina Edström
Ägare - Malin Edström.




JOKER    F.2003    Bernstein- Martini-Flamingo
JOKER
* 165 cm
* 7 år
* Bernstein
* Jarrah
* Fux
* Svenskt Halvblod

En häst som blev sjuk förra året och han bearbetar sig sakta. Till våren ska han vara fullt igång, det vi siktar mot.

Rids & Tränas utav mig. Även lite av Malin Edström.
Ägare - Mikael Andersson



PLOJ
* C-ponny
* 31 år
* Skimmel
* Blandis

En riktig gentleman, helt underbar! Pensionerad och livsnjutare till tusen. Gått SM som yngre och tävlat jätte högt i hoppning. Vi har haft honom länge, och jag har lärt mig allt på honom. Våran läromästare. Pigg och ständigt glad, spec matglad.

äntligen en ny header!

SÅ:D . Ny är bloggen tjusig!! Tackar Josefine för all hjälp:). Blev super nöjd!

Håll utkik efter tävlingar här på bloggen osv nu:). Kan säga att det kommer en till helgen! Så håll ögon&öron öppna.




Besök gärna @ jossfiins.blogg.se  !!


/ Sabina

ny header?



Som sagt fick jag min blogg fixad igår, men de verkar inte som det ändras? hmm. De har knappt gått 12 timmar sen, så kan vara därför? Därför den ser så tråkig ut just nu, men de kommer :)

onsdag



Jag är söt!!

Blev ingen ridning idag.. Känner mig inte helt kry .. än. Men i morgon blir de nya tag:). Och då hoppas jag att jag är ännu bättre!

Lagom seg för uppdatering, orkar inte just nu. Bara legat och myst med min älskade pojkvän hela dagen:).

Nu följer jag med alla grabbar ut o mekar lite epa ;)

/ Sabina

HV POLO

Jag älskar HV-POLO, är helt såld i de märket!
Hitta faktist en bra sida med bara HV-POLO saker:). GISSA om ja blev glad:D. Jag bara älskar`t!!!!

Här har ni Hemsidan http://www.hv-polo.com/    
Hoppas vissa blir nöjda. Hoppas även att Moa kanske hittar tröjan;).



älskar denna

/ Sabina

blogghjälp

Blivit erbjuden lite hjälp nu till bloggen! Men tar ändå emot mer hjälp om de skulle vara så:).
Josefine erbjöd sig att ställa upp, så ja ska ta ett snack med henne inom kort. Va berädda på förändring :).
Tack för hjälpen står jag för länkning på DIN blogg i EN vecka.:) Och eftersom jag uppdaterar offta innebär de mycket rekomendation!!:D



/Sabina

nytt, ae va? HJÄLP

Fixa o dona med en ny bakrund o lite.. men inte fan blir de nått nytt..? Som sagt så behöver jag HJÄLP! Det vill liksom inte..
Som ja nämnde tidigare, finns det någon snäll själ som vill hjälpa mig med ny header o allt sånt krims krams? Det skulle vara GULD värt!! Får såklart något tillbax som TACK.. Länkning på min blogg till just DIN blogg i EN veckas tid.:) Vilket kommer öka med "tittare".
Jag rekomenderar din blogg/Hemsida i EN HEL veckas tid altså:). För frågor? Ställ dem lättast på bloggen.
Allt ska vara på mina villkor enligt hur den ska se ut, men använder säkert DINA planer. Kom igen och "Vinn" länkning på bloggen :). Skulle va HUR SNÄLLT SOM HELST:)
TACK på förhand!




/ Sabina

Hööks

Såja, nu har jag beställt rätt mycket ifrån Hööks :). Ridhjälm, kavaj, HV-POLO tröjja, strumpor, ridbyxer :). Aa o lite smått o gott :).

Kommer lite bilder ifrån hoppträningen(y)





Sticker till stallet med mammi nu :)

/sabina

FALKENBERG


Tävlingsmorgon två väldigt trötta!

Uppvärmningshöjd :).Nimble & jag

Knäppte ingen bra bild där inne tyvärr.. Kan lova att vi pusta ut när vi var klara:)

Hon är finast!

Kenta får avsluta :) . Kan även säga att dom tog hem allt, grattis igen ! Och kan oxå säga att jag har provridigt honom, jag ville verkligen ha han då. Men så blev det inte :).

/sabina

one and only


Falkenberg.

Snodde ifrån hemsidan. Lägger upp bättre bilder sen:).


/ Sabina

monday morning



Dålig update pga av massor. Jag har inte fått tag i bilderna sedan hoppträningen, vilket ja oxå fick reda på var att de inte fanns några hoppbilder.. Ajja. Sen opererades jag i Torsdags så har därför inte orkat blogga. Har inte varit hos mina älskade hästar på snart 1 veckan. Fy vad de svider.. På torsdag har de gått en vecka sen jag opererades, då ska jag iaf rida!
Jag kanske oxå missar nästa hoppträning, men det hoppas jag inte. Roligt lov verkligen, får inte göra nått som gör att hjärtat pumpar upp.
Ae har inte sug till att blogga idag, bara jobbigt ..

Här fick ni iaf två söta busbilder på min Nimble<3, både hon och jag längtar till våren.. Men de känns för långt bort just nu.

/ Sabina

Hoppträning


Hoppträning för Maria. De gick bra idag. Hoppa stutts och kombination med ett galoppsprång och en oxer. Kommer några bilder :). Hon va avslappnad och lugn.

/ Sabina

Bilderna!



Lite "skojj" hoppning på terrängbanan! Hon OCH jag tycker de är så kul när de inte är så "seriöst" och bara BUSA av sig med lite små hinder!:)
Tackar moa för dom bilderna:). @sorbyryttarna.blogg.se!!( Moa & linnea).
Kan även göra ett inlägg om Moa och Tiffy och deras små hoppbilder :).


Hoppträning i morgon för Maria, vilket både nibban och jag längtar till!:) Hoppas de blir höjd på hindrena som sist och kanske lite större bana:). Maria lyckas alltid med träningarna, tycker jag. Alltid roliga serier och linjer.
Sticker till stallet nu och rider ut på en skritt och travrunda med nibban :).


/ Sabina

fottodag

Red Nibbsan med Moa och Tiffy idag! De gick oxå lika bra som igår :). Moa fick panik o red ner o hämtade kameran , så de blev lite fotton :). Väntar bara på att jag ska få dom nu. Kommer lägga upp dom direkt då:). Super fina vinter bilder och några hoppbilder på både nibban och tiffy.
Därför får de bli ett kort inlägg. Så lägger upp bilderna sen :)


/ Sabina

fantastiska ponny

Red med Moa och vilma idag. Gick så jäkla bra! Vi hoppade lite lågt, men hästen hoppa knappt så vi fick höjja upp ett :). Då gick de super duper.

Körde galopp intervaller så hon arbeta som en dåre och svetten trängde framm!:)

De går bra nu, jävligt bra!
Idag va hon så jävla samlad, att vi faktiskt nästan galoppa på stället! ÅH så fruktansvärt lycklig. Längtar tills på Tisdag då de står Hoppträning för Maria på schemat. Även träffa min älskade Sofia:).

/Sabina

HISS och diss.


Som sagt köpte jag nya ridstövlar idag.. O ja, jag vet ett jävla tjat om det.. Men var så uppspelt hela dagen i skolan, så efter de åkte vi ut till Avantia.. Kan ju inte påstå att de va nått kul bemötande av varken personal och butik.. Så ja dissar Avantia fritid idag. Mina stövlar som jag skulle köpt fanns inte kvar. Tillverkaren hade slutat sälja och tillverka dem tydligen.. Och de hade inga kvar.. Fanns nästan bara plastigt och hårt läder i stövlar kvar.. Provade ett par super sköna  Mountain Horse & Supremen.. MEN ingen storlek som passade mig.. Va de bra i foten så var de för höga.. Ringde hysterigt min mor och bad om hjälp.. Hon sa att jag skulle gå bort till Granngården, vilket jag inte gilla.. Jag sa att det bara fanns gummistövlar och bonde "grejer".. Men så var det inte enligt mamma.. Så vi litade på henne och gick bort dit. Fick super trevligt bemötande, och hjälp utan att fråga. Hittade oxå hur mycket som helst .. typ.. Åkte iaf hem nöjd med ett par super sköna stövlar & en snyggis långärmad tröja. Så jag hissar faktiskt Granngården och kommer åka dit flera gånger.:)

Nu blir det Fredagsmys med min älskling.


/ Sabina

Avantia Fritid



OKEJ, jag tjatar.. Men i morgon är det Fredag och Amanda följer med mig till Ingelsta för att besöka en av de bästa hästaffärer. Då ska jag köpa mina efterlängtade stövlar. Can`t wait.

MUMS.

/ Sabina

Livet i Sörby Stallet. Tävling. HISS.

Igår red jag upp till den "nya" fälttävlansbanan med Tove. Vi tog med oss lite hindermaterial och lämnade kvar där uppe. Det gick super bra för båda. Tilly busade väldigt mycket med Tove, körde ner huvudet mellan frambenen och hoppade som en padda fram. Men dom tog 2 språng över ett 70 cm hinder, och det gick jätte bra. Jag höjde upp lite högre efter att hon gick super i dressyren. 1meter och hon hoppade kanon. Va skit lugn och rytmisk och behövde inte ens ta i över hindret :). Även att hon bara är C-ponny så känns hon mycket större, för hon är så stor galloperad och tar knappt i över hinder. Man ser det så tydligt på en annan häst som ligger över 150 cm vet inte exakt hur stor han är.. Men men. Vissa bilder som den hästen är med på då den hoppar 70 cm hinder tar den i för kung och fosterland... Syns att han knappt vill.. Är den så pass stor o har en bra och fin kropp bör den kunna hoppa.. Men jag ser dock ingen talang i den hästen , tyvärr.. Synd när han är så pass fin och ryttaren INTE kan rida honom..



Hiss till Mio & Moa: Dom var på 6års mätning igår och dom var super nervösa.. Dom trodde att han hade gått över och blivit storhäst.. MEN han höll måttet iår igen:). Han är PONNY! Är jätte glad för deras skull specielt för Moa:).


Första tävlingen är kirrad :). 5 mars på Skogslotten. Reg LC & LB. Hoppas på 2 trevliga runder.



/ Sabina



Outfit nr ETT!


En riktig outfit för PONNY. Finns på Hööks.se.
* Shabrak 199:-
*Huva 119:-

Grymt enkel och inte för mycket. Röda eller bara svarta skydd till skulle passa. Själv så skulle jag köra på rött :).

Tisdag!


Två underbart fina hästar, klara för dagen.
Va uppe och red i en av de stora sommarhagarna. Det är som ett stort fällt! Ska se om de finns intresse vid flera i stallet att bygga fälttävlans bana där uppe!! VET att de inte är någon hitt för en i stallet.. Men finns det inget ordspråk som heter fem mot en?;)
Joker busade lite idag som vanligt, och han va pigg och kry!! Hoppas att de håller i sig nu:). ( igen..)
Nimble skötte sig exemplariskt!!!!!! Är så sjukt stolt över hur bra hon blivit på så kort tid! Körde massa galopp intervaller, så hon blev svettig och väldigt skitig :).
Fanns snö på sina ställen vilket jag tyckte va väldigt bra eftersom, hon får jobba mycket mera och hon blir starkare :).

Igår måndag så red ja ut med nibban. Mamma och ploj följde med och gick :). Även Rasmus följde med.. Han fick se en pigg och het ponny tramsa runt lite .. Men galoppen va SUPER! Hon har blivit så stark och cool :).

Första tävlingen = Uppskjuten..:(  Den är NÄSTA söndag.. Och jag ska operera mig på torsdagen pecis innan.. Så får vänta lite till.. Vilket jag tycker är jätte tråkigt.. Som tur är kommer jag inte bli borta länge.. Kommer säkert rida lördagen.

På torsdag bär det av till stan med mamma, för då ska ja köpa mina nya ridstövlar :). Det tycker jag att jag är värd efter alla sjukdommar och så har jag haft mina tretorn i snart 2 år :). Dem ser ju dock nya ut än, men de är för jag har skött dom så bra :).

Ha en bra kväll!!

Mina i veckan. Mums!



OJ vad jag längtar tills dom är MINA! Så snygga och sköna. Blir att köpa dom i veckan :).

Kan verkligen rekomendera dem!!!

3200:- (typ).

Tävling



Första tävlingen 2011-02-13 på Heda. Dock ingen skjuts..
2:  2011-03-05 på Skogslotten.
3:   2011-03-12 på Skogslotten.( inte säkert).
4:   2011-03-19 Kinda Ryttarförening.
5:   2011-04-16 Åtvidabergs Ridklubb.
6.   2011-04-17 Srs.

Lite att välja på :) Finns massor!

http://tdb.ridsport.se/meetings/searches?search[club_id]=&search[discipline_id]=2&search[district_id]=21&search[end_on]=2012-02-05&search[extended]=&search[horse_type_id]=2&search[start_on]=2011-02-05&search[status_ids][]=1&search[status_ids][]=2&search[status_ids][]=3&search[status_ids][]=4&search[status_ids][]=5&search[status_ids][]=6&search[status_ids][]=

smått irriterad

Vad fasen är detta? Kollar runt och planerar mitt tävlingsår med Nibban.. Men hittar INGA, och de är fasen time och lägga ut på hemsidorna !!!

Är väldigt tacksam om NI säger till om ni hittar något!

Lokal/regional ponny (Hopp).

Hittat EN , men den är i juni.. Jag vill ut NU! Visst det är tidigt , men man ska iaf ha nått att se fram i mot?

En fet DISS till alla klubbar som inte lägger ut.



ciao

super nice( Reklam)



Måste bara visa upp denna snygga väst!

Pizarro HV Polo!

Så grymt läcker. 1049:-

Skulle piffa upp vilken outfit som helst. Skulle va grymt läckert med brodyr på ryggen. Stor och fet/Stor och kursiv text.
Den SKA jag ha till "våren".. Eller när de börjar bli varmare :).

Finns även massa att matcha med.. JW ridbyxor (Mörkblå, svarta). Och Fabbrini stövel med snörning! Grymt läckert!

Bloggtorka..

Tisdagens hoppträning gick så jävla BRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Känner att jag verkligen kommer leva på hur bra det gick tills nästa träning :).. OOH så stolt ryttare är jag, älskar min ponny!! Onsdags ridpass blev en uteritt.. Det är bara isgata på banan så skippart.. Idag red jag hem till mig, hann innan mörkret kom. Hon gick som en klocka rent ut sagt!! Klockrena galoppfattningar och avsaktningar.. HUR mjuk o lugn som helst. Gick nästan att galopera på stället ( idag igen).. Så rytmisk och harmonisk.. SÅ fruktansvärt stolt!!! Hon förtjänar allt just nu<3.

Dags för fotbollsträning nu. Ciao

RSS 2.0