Holiday

Äntligen är julstressen förbi och man kan slappa lite.

Min kära häst fick en veckas vila i julklapp och även jag fick lite vila, det är faktiskt skönt :). I morgon ska vi rida ut en sväng och bara röra lite på oss. Världens finaste ponny.

Sen känner jag att jag viker ner mig himla lätt till folk i min omgivning, varför ska jag vara så feg? Kanske för jag har så himla mycket respekt till dom? Skulle kunna nöta i funderingar hur mycket som helst , men det orkar jag inte ..
Nog om det..

Just nu har jag rätt mycket planer som jag vill framföra, men de är för tidigt .. Så jag får hålla mig ändå. Två saker som jag vill göra, men ni får vara nyfikna ett tag till;).. Detta är en förändring som kan ske om ca ett års tid, dock vill jag att de ska kunna gå att famföra just nu , men icke.


Har inte så mycket och skriva i dagsläget.. Julen har varit bra och vi har firat den tillsammans med min och Rasmus släkt och nu är det nog med julmat för ett tag.


Nästa vecka Tisdag och Onsdag så ska jag hoppa Chosan ute på VRF på jullovs kursen, de ska bli himla skoj! Vet ej om det är Maria träning på Torsdagen , men de återstår att se. Början utav Januari blir det ingen hoppning hemma utan bara för Maria, endast trimmning med småhinder osv :). Sådär ja, skrapat ihop ett litet inlägg iaf.

Hare najjs.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Jfsskalzzk

Dagen före denna skit högtid och jag låser hellre in mig själv , jävla skit blä. Det enda man blir är ju för helvete besviken på dom som hellre sviker en. Usch fy fan så dåligt säger jag bara , usch. Och att vuxna personer inte kan ha lite förståelse över beslut , men nae!!!!

Ber om ursäkt för tråkigt inlägg , men så skönt att få ut lite ilska.
Nu går ja i ide ett bra tag !


All my people

Sådär ja nu har hästarna fått sitt för dagen , jag bara älskar mina fina "Bosse & Bulan" :). Eftersom somliga inte kan hoppträna i morgon så blev de inställt, skit! Jag som hade sett fram mot detta väldigt mycket .. Som tur fick jag hoppa en väldigt fin storhäst igår och jag svävar fortfarande på mål för de var så jävla kul!!! Eftersom Kicki och jag är bäst så glömde hon filma;) fniss . Det resulterar i att jag får hoppa henne igen. Ska se om jag kan få rida henne på jullovs kursen, för de skulle jag vilja! :D . Hur som helst så blev de mycket banhoppning ( på en häst jag aldrig hoppat tidigare) & jag tror att jag skötte mig rätt bra, för de va så jävla kul så ni anar inte. En jävligt välriden häst som kan princip ALLT . Jag går med ett leende hela tiden . Det var vilket fall himla sjukt skoj & framförallt nyttigt . Nibbis ska fortsätta gå normalt efter jul, blir lite slapp vecka denna vecka men i morgon blir de ute ritt på dagen:).


Understanding

Allt jag begär är förståelse här i livet & mina beslut kanske inte jämt är klockrena men ja vill ändå ha förståelsen..


Skriver om hoppträningen i morgon, kram mina fina vänner.


Sjuker

Nu har precis kärleken åkt till jobbet och jag ligger fortförande väldigt seg i sängen. Mår inte bra alls , halsont som går upp i höger öra och skallebank blä.. Inte nog med det så spydde ja i Torsdags och mår illa fortförande. Hoppas verkligen jag blir frisk snart.

Idag ska jag försöka rida lite lugnt osäker på vart jag ska rida än bror helt på väder och underlag , nu skulle jag haft ett ridhus , jävla regn.

Veckan som kommer lär nog gå relativt snabbt då det är hoppträningar och kort vecka och det ser jag fram mot.
Försöka rida ut Lördag och Söndag sedan banan på Måndag , vila på tisdag och antingen lugnt ut på onsdag eller lätt dressyr på banan sedan hoppträning Torsdag.
Nu på Tisdag ska jag oxå hoppträna fast inte med Nimble utan med en storhäst och då blir de till Vikbolandet (VRF). Sjukt skoj!

Nu ska jag se klart på nåt avsnitt och sedan försöka komma upp ur sängen.

Ha en trevlig regnig Lördag.






Headline

Jag hatar rubriker, man vet knappt aldrig vad man ska ha som rubrik. Och man lägger ner 80% på rubrik & 20% på skrivandet ungefär. Det känns som ett sånt upplägg . Denna vecka har inte varit nån favorit alls och det är knappt roligt att komma till stallet längre .. Jag vill ha en förändring nu helt snarast, men de lär inte ske . Jag har i vilket fall ridit min fina och i morgon blir hennes vilodag eftersom jag ska träna fotboll. Hur som helst blev de mycket ute ritter i helgen och även igår . I måndags trimmade jag henne med gramanen och de uppskattas av oss båda att göra de ibland , hade satt upp några småhinder och galopp bommar och hade gramanen på och hon är verkligen sjukt fin! Hon fick verkligen söka sig fram till hindret och vänta med att hoppa av och mycket gallopp ombyten . I vilket fall va hon sjukt fin. Idag satte jag upp en tre kombination endast så att hon får känna flytet & ha det lite bra:). Hon var fin och lydig men vi höll det rätt lågt så det blev rätt chill:). Har även varit med min fina vän , Kicki idag & kollat lite hoppträning:).
Nu ska jag fortsätta värma mig i soffan och försöka att inte tänka på folk som tar min energi..

Ha en trevlig kväll alla (nästan).


You can try to stop me

Har haft en bra ledig dag idag med mycket hästar och stall. Åkte ner till stallet lagom tills de flesta skulle få lunch hö, gjorde sedan alla stallsysslor innan ridning. Ridbanan var endast vattnig idag, no ice och därför gick de kanon att rida där. Red igenom henne lite efter gårdagens hoppträning och hon var väldigt fin idag, något starkare i höger fast mycket bättre och mjukare än igår.

Måste bara säga att hon va åzum på hoppträningen igår, hon var verkligen taggad och super rolig att rida. Det blev ett par veckor utan träning och det tror jag uppskattades , för de gick och rida henne mycket bättre. Maria va sjukt nöjd , jag var minst lika nöjd. Åhh super glad :).


I morgon tänkte jag rida ut om underlaget funkar och det inte är blank is på sina ställen, annars får de bli ridbanan igen. Huvudsaken är att hon hålls igång och rids nu. Hon kommer inte få nån såkallad " vintervila" som många andra hästmänniskor anser att hästarna ska ha. Men nu den senaste månaden har hon istället fått vila lite mera i veckorna och gått lite lugnare, då med lugnare menar jag ingen åkaivägträning ;).. Hon kommer få nån vecka här och där då hon kanske får stå 3 dagar i rad, men absolut inget långvarigt, då det inte uppskattas hos min häst. Hon är så pass fin nu att hon bör hållas igång osv. Synd man inte kan ha henne hela livet<3.


Plojen va super pigg idag och ingen mer än jag uppskattar det. Myste med honom idag ännu mer, borstning och liten promenad även lite godis. Finns ingen bättre ploj, världens bästa kille! I morgon ska han få gå ut ett tag efter två dagar inne och han kommer bli som en två-åring . Ploj blir på nyår hela 33 år gammal och det finns ingen jag älskar mera än honom<3


NU ska jag sova I hope. Min kille är på ingång efter en kväll i Norrköping - Jag har fått den bästa killen i hela världen, är så tacksam för att jag har honom. Världens bästa kille som jag älskar väldigt mycket, honom kommer jag dela resten av mitt liv med.


nattiluu





Min Elit<3

Quick Star

Sitter hemma i sängen efter en jobbig morgon och det är sjukt så fort allting går. Fick ett paniksamtal på morgonen och åkte hem med en gång, Ploj min fina älskade häst hade blivit dålig och vetrinär kom ut. Som tur va gick de bra och nu står han inne i boxen och vilar, våran fina vita springare. Vi får aldrig glömma att vi endast har våra hästar till låns och man ska verkligen ta vara på tiden vi får med våra fina djur. Som tur va gick de bra denna gång och jag är lycklig. Jag har världens finaste bästa ponny<3


I kväll är det hoppträning för bästa Maria - Pappa kör dit idag och jag hoppas att min fina kille hinner sluta jobbet och där med kan följa med oss :) . Det var nu väldigt länge sen vi var på hoppträning och Nimble har hunnit vila upp sig lite och hunnit tagga till sig mera, det ska vilket fall bli grymt kul.
Tänkte åka ner till stallet med lite marginal idag, så jag hinner smörja lite och även ta lite extra hand om Ploj & Nibblan.

Nu ska jag värma mig några timmar till innan det är dags att fara till mina fina hästar. Och just det, på Lördag är det julbord med hela fina släkten , och på Söndag blir de Pay n Jump på LFK tillsammans med familjen Rylen & Znuten. Tror även denna helg går i ett naffs. Studiedag i morgon , fredag. Jummy.


RSS 2.0