Det måste va på liv & död.

I Don't Give a fuck!


Pass at me

Äntligen, är det ordet som jag inleder med i detta inlägg , har varit vaken sen 6.30 på en lördag och har spenderat hela dagen ute på vrf eftersom det har varit pay n jump där . Nu är jag helt slut och ska snart sova . Sitter i soffan hemma hos mamma och pappa tillsammans med Rasmus , mamma jobbar natt så hon är inte hemma :(. Pappa kom hem nyss och växlade ett par ord och snackade lite skit, men nu hör jag snark ifrån deras rum. Efter jag varit på vrf så fick vi mat hos Rasmus pappa innan vi åkte ner till Ringarum och rasmus följde med till mina hästar i kväll & nu har han träffat yanne:). Han fick vila idag eftersom de blev så sent , men i morgon ska vi jogga lite :). Får nog bli banan.. Men nu tar jag nog natt , så sjukt trött . Natti Natti :)


Jag vet att hon har problem , men frågan är när hon inser det själv!

Idag har min dag varit super! Spenderat x antal timmar i stallet med mina fina hästisar. När jag tog in yanne ifrån hagen igår hade han busat av sig en baksko , likaså idag fast en framsko , han är så söt så jag skrattar bara åt honom , mitt lilla snöre. Yanne fick röra på sig idag även att han tappat två skor , pratade runt med flera personen i omgivningen vad dom tyckte , för jag brukar annars vara i mot att rida när dom tappat en sko . Yanne fick i vilket fall gå lugnt på banan , känner att han måste få aktiveras då han är en väldigt pigg häst & jag vet inte hur han blir när han vilar :). Men han va sjukt fin vilket som och han visade ingen obekvämhet alls , banan är sjukt mjuk ( absolut inte tung ) men sanden är mjuk och inte stenig alls . Han är en sån trevlig häst och vi gillar varandra väldigt bra trotts att jag bara ridit honom tre gånger, jag hittar redan nya knappar , han är bäst! Efter jag var färdig med mitt och mina hästar tog jag min ann häst nummer två , idag har jag ridit ut på Mio och han var riktigt trevlig och rida nu , jag tycker det är stor skillnad och då red jag bara ut men det kändes skillnad ändå! En lyckad em/kväll i stallet!

Jag har sjukt svårt att åka ifrån stallet nu när yanne har kommit , vi står och myser och tittar på varandra hela tiden och han märker hur lycklig han har gjort mig! Tusse<3. Jag mår i vilket fall väldigt mycket bättre nu när yanne kommit hem till mig & jag hoppas att han tänkt stanna ett tag ;).

Nu ska jag sova för i morgon är de upp tidigt som gäller, ska till mitt andra hem VRF:) det är pay n jump där och då ställer man upp för klubben såklart!


Nu ska jag drömma om mina hästar, night!


Big love

<3


ironi idoni ironi idoni

Som sagt igår så åkte jag ut till min homie corheelia och hade de väldigt bra! :D Red lite hästisar, jag började med Yannebanan och sen red vi Linda & Znuten ihop :D  MIIIS! Skönt och få åka ut dit och SKRATTA, :D. aae men de gick bra för att vara första gången jag red båda två, trodde som sagt jag skulle DÖ och bli avslängd in i ridhusväggen när ja red Linda , men jag överlevde :D. Yanne är SÅ snäll och hur söt som helst iaf och idag ska vi mest miiiiisa och ev ska jag klippa honom för han är SÅ fult klippt atm, eller de får nog bli i morgon istället så kan vi rida lite i em:).

Ska se om någon kan ta lite kort i kväll maybee, jaja vi får se :).

Lateeeer.


Bananen<3

Yanne

Nu är det officiellt:), på onsdag hämtar jag hem en totto! Lycklig:D


Here i go again

Tänkte skriva en kortis om beslut och ångest..


Ett av mina senaste val som jag ångrar mest av allt i hela världen var när jag sålde Nimble. Önskar jag kunde få det OGJORT och att hon var min igen..

Träffade min älskade Nimble i Torsdags och jag grät och grät som jag vet inte vad.. Det var lyckan att se henne igen.. Jag gick in med Mimmis ponny i ridhuset och ser en grå rumpa pasera och jag utbrister i min speciella falsett NIBBAN och hon vänder sig om och mer eller mindre springer fram till mig och jag springer och möter henne på hälften! Det är verkligen KÄRLEK som INTE kan brytas på några sätt. Gick brevid Nimbles nya ryttare och pratade lite om hur deras hoppträning gått ( Det var hon som höll i Nimble) och jag gick snett bakom för jag ville inte att hon skulle se mig tjuta som en dåre, då ropde Mimmi in mig till mitten för hon ville ha hjälp och då tror Nimble att hon ska följa med mig in och då viker hon av och ska minsann följa med :(... TÅRAR är bara förnament... Hon stod och tittade på mig hela tiden med öronen framåt, jag tror att Nimble trodde att jag kommit för att hämta hem henne... Men där gick hon ifrån mig för andra gången i mitt liv och inget kunde jag göra... MIN ÄLSKADE NIMBLE , hon kommer alltid förbli MIN<3. Saknaden är SÅ stor och jag kan inte kämpa mot tårarna, dom bara kommer... Mamma älskar dig min finaste älskling <3 Jag saknar dig hela tiden!!!!


image description





MIN FINASTE ÄLSKLING!!!!!!!!!

Inflames

Jag vågar verkligen inte hoppas än! ...


Oavsett vad som händer idag väntar dig en orörd dag i morgon.


Why am I crying

Inom kort kommer jag lägga ner denna blogg och ev starta en ny. Måste ha ett nytt namn ifall de ska bli en ny och jag känner att jag vill börja om på nytt ifall de ska bli en ny blogg. whatever

check it out

http://www.stallprestige.se/index.html




Besök gärna denna hemsida. Letar du häst att köpa eller vill ha nån form utav hjälp inom hästlinjen bör du besöka ovanstående hemsida. Finns även flertal tjänster att kolla in, allt ifrån klippning utav häst, träningar, samt täckestvätt. Denna verksamhet drivs i Östergötland och för att komma i kontakt med hon som driver denna verksamhet, kolla in länken direkt! All information finnns där!:)

TACK:).






woop woop

NÅGON skulle visst vara snäll och lämna en kommentar på min blogg, men personen glömde skriva både kommentaren & vem det var? Skulle va kul om personen vill göra ett nytt försök?:)

Detta gäller inlägget

"Broken dreams, will never come true".


Tack på förhandis..;)



Vi är söda.

Broken dreams, will never come true

Har absolut inget roligt att skriva om just nu, allting är fan tråkigt. Inget går som jag vill och jag är allmänt trött på mitt ointressanta liv. Skulle verkligen vilja vara helt ärlig och berätta allting som snurrar i min skalle, men de vågar jag inte.. Allting är bara trassel at the moment ....

Jag begär inte mycket alls faktiskt men nu ger jag nog upp... Dåliga besked staplas på varandra hela tiden och man orkar inte ta hur mycket som helst...




image description
Jag tycker om dig Hubba!


image description
Finafina tjejen


Saknar dig min brebenta älskling<3


Jag saknar dig min älskade Nimble<3

Hubba

Filläääääää


RSS 2.0