This way

I remember , we had a feeling and I belonged.

Nu har praktik veckorna på HM börjat igen och ingen är gladare än jag:). Kommer nog bli jobbigt med att hinna allt som jag vill, men jag får försöka få ihop det. Nimble fick vila idag för de är så jävla kallt! Nu står hon inne med ett varmt fleace och ett uber tjockt termotäcke:). Lillan får inte frysa så att säg.:) as lätt att dom blir stela och sträcker sig nu.. Unlike! Nog om dät!


Stör mig på folk som skryter om skit saker?!? Hahaha. Du har ju ingenting att komma med , så snälla sluta "skriv" om dina ointressanta saker:).



Ciao


Action

Sådär ja slut som artist och nu sitter jag äntligen i soffan . Det har varit fullrulle redan från tidigt i morse . Dagen har bestått utav skola och hästar och nu är jag väldigt trött. Nibban fick gå relativt chill idag , red genom henne på gärdet och jag ville bara ha en skön känsla och få det att funka, red henne ca 50 min. Åkte sen vidare till Cornelia:). Vi gjorde ordning våra hästar och gick ut till ridhuset. Jag red min älskling , znuten och Cornelia red Linda. Mycket roligare att rida tillsammans! Nästa helg och helgen efter det ska jag rida mycket där då dom är på tävling:). Kul!!!! Znuten var i vilket fall väldigt fin idag , vi fick nog in en del piaff , haha. Så sjukt samlad och verkligen villig att arbeta. Hoppa små hinder som stod på banan och ville bara få lite flyt:). Så himla fin var hon och jag är super nöjd. :) . Åkte sedan hem och klippte en isbjörn (?!?!?) , helvete vad pälsen vuxit, men nu är hon äntligen välvårdad :).

Nu ska ja & min fina kärlek sova för i morgon måste jag kliva upp tidigt , då de kommer spekulanter.:) have a nice one!


The sister act

Äntligen fredag!

Nu ska jag gå bort till mina fina hästar och det blir en ute ritt med Nibban idag:). När jag ridit åker jag direkt ut till Cornelia och hästarna, ska även passa på att rida znuten samt hämta en klippmaskin :D. Tillbaka till mitt stall och klippa totto för i morgon kommer det spekulanter igen:).
Hörs senare :).


Fast car

Nu blir de varma sängen med min pöjk. I morgon får man kliva upp tidigt , älskart.. Not.
Men snart är det helg och den kommer gå i ett. På fredag åker jag till Cornelia en sväng, hoppas ja hinner rida znut<3. ska hämta en klippmaskin oxå:). Spekulanter på lördag & fotboll al sunday:). Like.


Wild one

Hur kan man bli så ledsen och besviken över att bara läsa en blogg... Usch jag hatar det här.


Make up your mind

Försöker blogga via blogg.se appen & idag är den helt värdelös för det går inte att ladda upp bilder . Försöker skriva några bra rader om Nimble också men jag kan lika gärna låta bli eftersom jag måste få in både bild och ev film.
Men de kanske är så att enligt ödet bör jag inte göra något alls..

Nog om det så red jag på banan igår med henne och jag red henne på gramanen för lite genomridning & hon va fin min lilla flicka:).

Men jag uppdaterar bättre i kväll eller i morgon.


Hur fan kan du spela glad

Jag gillar faktiskt blogg.se appen för den är rätt bekväm och smidig. :)

-------------------------------------------
För tillfället så händer det inte mycket på hästfronten för det är hårt och halt i backen så de blir lugn ridning . Mina förhoppningar går fram och tillbaka hela tiden och jag vill bara att det ska hända nu;). Inget som jag vill dela för allmänheten just nu , utan det får ni veta om ett tag .

Idag ska jag bara ta det lugnt och vila min onda kropp och nörda Rederiet, Rasmus ska meka bil. Får bli mer update i morgon :).





Give me everything tonight

Jag älskar dig


Happy

Finaly , nu la jag mig precis i sängen och ska sova för jag kommer sova som en stock! Dagen började kl 6.30 i morse då utsläpp , mockning osv samt ridning stod på schemat . Nibban va fin som vanligt , dock lite spänd pga underlaget. Red ut en rejäl sväng med henne då hon ska få vila i morgon. Efter jag var kvar i stallet så åkte jag till mariehov stallet och red ut på cooper tillsammans med Kicki & romantica:). Blev även mer mockning o sånt :). Efter vi var klara slog klockan 15.00 och det var dags att lasta häst nummer tre och åka ut och hoppträna. Chausette var väldigt fin, det är otroligt så välriden hon är. Vi red mycket markarbete inför morgon dagens hoppträning. Känner att jag har koll på läget :). Nu ska jag sova , upp tidigt i morgon igen för att spela fotbolls cup.. Efter de blir de stall jobb plus hoppträning .

Seyaa


from above

NU ska jag äntligen få sova igen, i morgon ska jag upp tidigt och ta hästarna samt fixa allting och även ridning . Sedan far jag till Kicki och rider lite till . Jag ber om att få rida Cooper, om vi inte ska gallopera;). En jääättteee bebis på närmre 180 som bockar, hmm not my style :D men han är söt och ja gillarn. Sedan byta häst och dra till VRF för hoppträning :)

Så i morgon blir de ridning av tre hästar och även mycket annat arbete, i like!:) Börjar dagen hos mina fina älskade ponnysar iaf :) Uteritt står på schemat då, för idag trimma jag henne i paddocken barbacka efter gårdagens hoppning osv. Hon va sjukt fin, shit vad man kommer åt dom barbacka, min fina<3.


Hörs i morgon :) later!


Hej jag är söt!<3

New year

Ligger i en kall säng och slappnar av för första gången idag. Mitt nyårs firande var väligt bra, det var bara jag , Rasmus och Robin hemma hos Robin. Firade in det nya året med matlagning , spel och även lite dricka och det blev ett lyckat nyår. Rasmus som hade jouren fick vara nykter, men det var ingenting som störde honom :) Min duktiga bästa kille<3.

Idag har det varit fullrulle fick stiga upp tidigt idag och fara hem till Ringarum för lite fixning utav ponny och sedan lastade vi och åkte till Eriksberg för lite hoppning och visning av ponny. Bemötandet var som väntat utav en del tjuriga människor , men vad gör väl det när man har världens bästa häst? Väl framme vid ridhuset så var vi så välkomna :).

Varför kom det sig att jag fick världens finaste häst? Sjukt tacksam och hon är helt underbar<3. Vi är inne på vårat tredje år tillsammans , lovely.


I morgon är det fortförande en hektiskt dag ! Upp tidigt för att åka hem och svida om till mina favoritkläder, sen ut mot Byngsbo för träning. I morgon är det två pass som gäller åååååååh vad jag älskar detta liv. När jag är klar där far det mot mina fina hästar och nibban ska få en lång och välförtjänad uteritt<3. Min fina.

Även tisdag och onsdag blir de uteritt på fm. Vi ska även på upptäcksfärd efter en ny sväng ;D. Och tisdag och onsdag eftermiddag spenderas ute på VRF, ska hoppa Chausette igen :).



Nog om detta slarviga snabbskrivda inlägg men nu ska jag sova.







RSS 2.0