the way i feel

Det är måndag förmiddag och jag har en veckas lov framför mig och de känns ypperligt bra. Men jag tror att denna vecka kommer gå himla fort ändå. Idag är det stalljobb som vanligt , ska försöka ta mig upp på hästen och rida lite. Igår var jag nere hos en kompis och red, det resulterade att jag flög av:). Det har jag inbte gjort på väldigt länge, så kroppen har aj aj idag. Ska försöka rida ut med nibban idag, då hon fick stå igår.

På tisdag kväll är det inventering på HM som gäller. Så då får jag ta stallet på fm. Sen på Onsdag ska jag ut till Cornelia på fm, så då blir de stallet på em :). Sen på torsdag förhoppningsvis blir de ett varv ner till Ekbäcken och titta på Pay n Jumpen . :) Tror denna vecka går fort ändå.

I kväll ska jag ner till Annica och titta på trolltider iaf, om dagen går som den ska :).






Var ju även på tävling i Lördags tillsammans med Kicki. Det gick lite blandat, men väldigt bra tycker jag!




we found love

Tänkte skriva lite om hoppträningen i Tisdags!

Hon kändes faktiskt på hugget och var väldigt positiv till det som vi gjorde, hon blir lätt sur om man skulle göra lite annorlunda men kändes aldrig som vi kom dit. Hon va väldigt framme och hade en trevlig inställning, hoppade som ingenting :). Men som Maria säger så har hon inget problem med höjden, och det har hon inte heller, dock kan hon bli riktigt bitchig och då är hon nästan omöjlig, hah. Vi glömde lite bort tiden och red och red , så vi tog en liten risk och red lite till och då tjurade hon till, det är nästan som luften går ur henne, totalt omöjlig att få fram, en riktig surant! Men vi kunde passera det så gott som möjligt och sedan gav vi oss!

Men jag är super nöjd och känner verkligen att vi går framåt och kommer framåt. Nu är de rätt lugnt med tävlingarna, kan bli så att vi ev åker till Åtvidaberg för en sista lokal/regional eller vad de är för nån.. Och sedan blir de lugnt med lite pay n jump och mycket träning.

Det är redan en pay n jump nästa vecka Torsdag , på lovet . Så ev att vi åker dit för att hoppa två klasser för lite träning :), men vi får se hur det blir.

I morgon ska jag åka till Björkvik väldigt tidigt tillsammans med Kicki och två hästar! Så i morgon står de tävling på schemat igen:) Love it!

Nu ska jag iaf ner till mina älskade hästar, det vanliga står på schemat :).





mange kom igen nu

Är så himla glad nu. Gårdagen blev super bra ute på Vikbolandet tillsammans med min underbara ponny & underbara pojkvän!
Nimble och jag kom till något stadie där vi blev osäkra på oxer typen. Det resulterade i stopp och till o med uteslutna ( i sommras). Nu har vi inte tävlat på 4 veckor bara tränat och försökt få tillbaka självförtroendet hos bägge. Och det roligaste är att vi fan lyckats lite.
Hon va lite seg igår på framridningen, men de släpper efter kanske 20 minuters genomridning. Blev tillslut lite mer glöd i märren & vi gick in och hoppade fram lite på krysset. Hon hade sån sjukt bra inställning redan då!!! Kunde bara låta henne vara helt och hållet. Lika så när vi hoppade räcket . Sänkte ner oxern och hoppade ett par språng med sjukt bra inställning även där. Kunde helt och hållet bara låta henne va. Hon tog egna val som va korrekta. Hoppade mig även ur sadeln ett par språng. Red ifrån framhoppningen med sjukt bra inställning. Vi va super laddade!!!!!

Väl inne på banan som jag såklart var sen upp till, hann och få upp en bra galopp och hinder nummer ett var en oxer. La ner mina händer helt och bara la på ett stöd med mina ben och säte. Och hon hoppa, som fan. Hon hoppa så jävla bra, dock på hinder nummer fem som var en maxad oxer kom vi väldigt stort in på och fick med oss bakbommen på vägen ner. Annars va hon SÅ fin. Gick och strök mig ifrån andra klassen för jag ville åka hem där ifrån med en BRA känsla och nöjda. Skulle inte förlåtit mig själv om vi gick in och hoppade en till klass och blivit uteslutna. Så tror jag gjorde ett bra val där:D. Rasmus hann inte filma tyvärr.

Idag ska nimble och jag ut och jogga lite :) . Men jag är jävligt nöjd över gårdagen!!!




When you call my name

My good jag är SÄMST på elektronik tror jag.. Känner mig pinsam och gammal.. höhö..

Nibblan klippte jag i onsdags , känns skönt. Kan rida henne länge utan att de rinner svätt, stackarn. Hon har gått AS bra denna vecka. Hon har kännts så himla välriden :). Idag var hon oxå fin, dock jävligt stark. Nån som är bra på bett?? Rider just nu på tredelat äggbett. Hon älskart. Dock blir hon rätt stark. Nån som vet en mildare uppgång till ett starkare bett? Säg gärna till!! All hjälp tas tacksamt emot.

På Lördag är det första hopptävlingen för min och Nibban inomhus. Om de finns nån söt , får den gärna följa med dom hästskötare. Har endast min karl med mig, så då är hjälp bra att få med. Men de är endast om någon vill.


Hade tänkt sälja lite saker som jag ej använder med. Finns schabrak och skydd i storlek full. Med mera (:
Även ett par svarta låga Converse skor. Användna 3 ggr.



Till morning light. Can you feel me? And we hold it down!

Ligger i sängen och lyssnar på en grym låt , Darius & Finlay feat. Nicco - "Till Morning". Ska snart dra mig neråt stallet & ev hoppa lite med min älskade ponny, tillsammans med Mova. Sitter även och tittar på youtube , letar filmer på mina gamla älskade hästar jag haft .. Blir en besvikelse varje gång jag trycker på play... Tårarna kommer till varje film. Både av glädje och sorg, vet att dom rids fortförande, de är viktigt för mig. För när jag lämnade tillbaka dom var dem i form och hur fina som helst.. Saknar dom som fasen. Hittade min älskade skrutt Frutte på YT, han finns nu i Stockholm.. De känns FEL.. Han borde vara hos mig.. Men icke.. Film på Fruttebanan<3 http://www.youtube.com/watch?v=PKUzGn38gjc&feature=related Ingen galoppstyrka kvar.. Minns honom bara som när han var min<3.

I'm on the edge

Bloggar ifrån min ajfåån nu så de blir ett kortis inlägg:).
Är katt & lght vakt åt syster & emil nu pga att dom åker till varma Grekland i en vecka. Skapligt taskigt & lämna oss hemma i kalla Sverige.. Men vi får stå ut:). Nu blir de sängen med min pojkvän. Goodnajti:)


RSS 2.0