Yo big sister

Inväntar spännande mail svar;).


I morgon är det friluftsdag = en hel hästdag:). Mariehov<3


Sleepover

Finaly in bed.

Nu ska jag sova efter en blandad dag.. Jag får hoppas på lite ljus här i livet snart , fler motgångar klarar jag inte av . Men nu ska jag sova med min älskade kille, det är alltid ett perfekt avslut på kvällen :). Tur jag har honom och mina fina vänner som ställer upp i vått och torrt. Kärlek till er!

Sov sött ni som inte sover. Bildbrist får de bli när jag bloggar från min ajfån.


time for spring

Det börjar bli vår ute och det är hyfsat skönt ute!



Veckan har jag mest spenderat i stallet, så otroligt mys. Vädret har varit super mestadels och man har kunnat gå i bara tröja , like.
Har haft hand om, Cooper, Romantica och Chosan denna vecka, det är helt underbart och hästarna har verkligen skött sig bra.

Cooper som är nyast har jag inte ridit så mycket tidigare , utan bara nån gång och han har varit helt underbar, toopäär (som vi säger).. Ridit ut på honom varje gång och vi har busat och lekt, lilla bebisen. Han har nog skött sig bäst av hästarna och han är så himla fin! Han är även till salu ifall någon av er som läser min blogg letar storhäst.

Chosan är en drömm att sitta på, herre min gud så otroligt välriden och så himla fin!!! Hon har gått både i ridhuset och ute med mig denna vecka och det är fan att hon inte är till salu, för då hade jag köpt henne med en gång :).


Romantica då, ja hon är Romantica och hon har gått lugnt denna vecka, men hon har oxå varit fin :) Men hon är speciell den lilla damen:). Otroligt välriden häst som kan hoppa hur högt som helst, pullan. Hon är oxå till salu :). Har ridit henne en del och man sitter med ett leende på läpparna, fina tjej.

Just nu sitter jag hemma i sörping och har precis varit i stan med Emil, jag ska lägga mig i sängen ett tag eftersom jag är lite sjuk.. Inväntar Rasmus som vanligt, får se när han dyker hem.. Idag blir det inget stall för min del eftersom  jag inte mår speciellt bra... Skulle följt med Kicki på tävling i morgon men jag hoppar det..


Jag har pratat rätt mycket med Maria ang Nibban och det går jätte bra för dom! Super najs. Men jag saknar min ponny jävligt mycket. Nibblan<3



Hoppa, det kan hon allt min pärla!<3


Sitter och letar som en tok på alla dessa hemsidor, hoppas jag kan hitta nått bra snart..



May-bee. Tävlad upp till 150 i sina yngre dagar. Fina tjejen.


Lonley Island

Sitter i soffan och har precis ätit frukost, det blev lite senare idag än planerat :). Ska börja göra i ordning mig snart för sen ska jag ut till stallet med kicki. Gårdagen spenderades i stallet och ridning av tre hästar:). Mys. Började med cooper ute i de fina vädret och vi avslutade på fältet , fina bus kille. Romantica skrittade jag ut på och likaså Chosan :). Fina fina hästar! Älskar dom. I dag ska chosan och cooper hoppträna ute på vrf så jag följer med dit sen :). I morgon kommer jag spendera hela dagen i stallet och ev följer mamma med på fm , kul.
Märkte nu att det blev väldigt slarvigt inlägg eftersom de skrivs från mobilen och då kan jag inte heller lägga upp bilder .. Jag skriver ett inlägg från datan i morgon om det inte blir för sent :) bye


We found love

Just nu mår jag bara skit , finns absolut inget jag kan göra . Jag hoppas att jag slipper vakna på söndag. Fuck life!



Nimble är mitt allt, den enda anledningen till att jag lever och då undrar jag HUR det ska gå nu? Jag ligger som vanligt och gråter ner i kudden för att inte väcka grannar och folk omkring mig. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt . Ta mig här ifrån.

Jag älskar dig Nimble<3


When i held ya

Stallet är klart och jag ska ägna några extra timmar med min älskade pojkvän , det är trotts allt alla hjärtans dag. Vi tar extra vara på högtiderna och ser till att njuta av dom eftersom de är sällan som Rasmus och jag umgås om dagarna, de blir oftast en timmes prat innan vi somnar bara :p. Hoppas på lite extra mys idag!

Tog en lång tur på Nimble idag , hon fick va precis som hon ville det enda som jag strävade efter var att ha en glad häst<3 hon hade öronen fram hela ridturen och var så glad! Jag är så blödig och gråter för ingenting men att ha en glad och lycklig häst är fan underbart!
I morgon är de Lotta träning på VRF och jag ska med Petra dit på fm:). Så i morgon blir det stallet tidigt , har utsläpp osv:). Ciao


This boy

Gud så glad jag är nu , känner mig så effektiv efter dagen :). Fixat och donat i stallet hela dagen även ridit ut på min fina älskade sötaste ponny, hon va så fin så. :) mötte mamma och messi halvvägs , så Nibban & Messi busade på gärdet :). Så himla söta!
Nu sitter jag i soffan efter att ha ätit upp min lagande mat, de blev så himla gott :). Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och tvätta bort häst lukten :). Trevlig helg alla vänner :)


To be alone with you

Idag är det fredag så jag sov lite längre än vanligt pga mitt dumma huvud .. Kan ju bara berätta vilket cola behov jag har... Samma tider om dagarna får jag så himla ont i huvudet och huvudet skriker efter coca cola, då slinker det hjärna ner några deciliter och bang huvudverken är helt gone.. Invant beteende? Nej då;). Inte nyttigt på något sett , jag vet .
Hur som helst så var gårdagen lång och nu är vi ett steg närmare denna händelse , usch så jobbigt det är .. Nimble veterinär besiktigas igår och gick genom helt o hållet .. Snart säljs min älskade soul mate<3 .. Men förhoppningsvis behöver jag inte stå utan häst så pass länge :). Tur man har fina vänner med sjukt fina hästar som man får rida hos. Idag blir de plugg och hästar på schemat :). Later!


RSS 2.0