million dollar baby

Jag är väldigt glad över min ponny just nu! Gårdagens hoppträning gick faktiskt bra! Det enda är att felet sitter i mitt huvud. Men efter en tydlig korrigering så vände det. Vi gick på dom avstånden som Maria sa att vi skulle kunna gå på, och jag trodde helatiden vi skulle ha för dåligt tempo för att ens vara i närheten. MEN vi gick på dom som Maria sa:D. Skönt att kunna göra en tränare nöjd :)

Hon var verkligen så mjuk igår, mycket bättre flyttningar och galoppombyten . Sjukt nöjd!

Sjukt nöjd ryttare och väldigt nöjd tränare, även häst väldigt nöjd :). Hoppas de vänder lite nu :).







Good feeling

Nu ska jag åka ner till hästarna och fixa allt innan de är dax för hoppträning. Vi ska försöka komma iväg som sist, då de blev perfekt! Min häst kräver lite längre framridning. Wish me good luck:)



Ignorera min handhållning :) . Bild tagen utav Vilma.




My life

I Love My Little Pony<3



Gulliga Vilma som fottat mig!



What are words If you really don't mean them When you say them

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close


You dont know what you got, when you missing it alot

Nu har jag kommit hem ifrån mina underbara hästar. Nimble har ändrat inställning som fasen. Nu är hon pigg och väldigt rörlig! Dock hoppade hon ganska slarvit idag, men huvudsaken är att vi hade rytm. Nästa gång jag hoppar hemma ska jag göra det SJÄLV. Blir så stressat och jag kan fokusera mera på mitt då. Fan känns som jag vill ner och hoppa igen, ensam.. Men nu får de va nog tyvärr.. På Tisdag blir de hoppträning för Maria iaf..

Fan jag är så sjukt mesig just nu.. Gråter ganska mkt... Tänker på min avlidne älskade vän. VARFÖR? Så förbannad på mig själv, allt är ju bara mitt fel !!!!!!! Hade jag bett mamma kolla upp Joker tidigare så hade han funnits kvar hos mig NU. Va så kär i denna häst från första början och när jag fick rida ut på honom första gången, blev så lycklig över att få rida han jag drömde om varje natt. Den dagen mamma ringde hem och sa att en överaskning var påväg hem, jag grät så dant av all lycka när jag lyckades kläcka ur mamma var det var, innan hon kom hem. Kan någon människa ge mig svar? För jag börjar tro att de inte var sanning. Tror de är något som inte kommit fram än, som borde komma fram. Hur som helst, så hoppas jag någon läser detta inlägg och ser min längtan efter min älskade HÄST. <3

Nimble är så himla fin & hur fan ska jag göra? Vill absolut inte sälja denna älskade ponny till vem som helst. Vet inte ens om jag vill sälja henne. Vill att hon ska få ridas och tränas och tävlas av den rätta tjej/kille om jag inte har kvar henne.. Men de är min älskade livskamrat. Kan ingen bara göra henne 30 cm högre och några fler ändringar? DET HADE VARIT PERFEKT. Det är med tårar ( som vanligt) jag skriver såna här inlägg.. Jag tycker så himla synd om mig själv:s.. Men nu tänker säkert vissa såhär, du har ju en häst just nu och din mamma ställer alltid upp, så varför gnälla. JO JAG VET, säger jag då. MEN , jag saknar min älskade JOKER. Känns som någon tagit han ifrån mig med flit. Det här var så tragiskt så det borde inte kunna gått att nåt såhär skulle hänt...

Sen har jag ångest oxå, eftersom jag är 18år och får inte rida ponny mycket länge till.. Jag känner mig så stor på min älskade häst.. Känns som ja sitter och rider en shettis.. Tycker så synd om henne , min älskade tjej<3.. Men andra säger att ja inte ser stor ut.. Är de då bara för att folk vill vara snälla? Snälla va ärliga nästa gång , någon säger nåt.


Har ständiga repliker i mitt huvud : GE MIG TILLBAKA MIN HÄST! Så jävla orättvist.. Stackars älskling..


Jag känner mig som ett nervvrak och känns som ja skulle behöva hjälp innan jag blir psykisk störd..eller nått. Kan ju inget mera än att säga att, de står fel häst i en box i vårat stall.. Hästar är så grymt viktigt för mig och jag skulle DÖ om jag inte fick hålla på med det jag älskar mest.

Finns idioter till "ryttare" som inte ens uppskattar det dom får och har. Förhelvete börja bli lite tacksamma. För helt plötsligt kan det ha försvunnit.. Vissa känns det som vill inte ens hålla på med de dom gör, men de gör de för att visa upp sig och även tro sig vara fräna eller nåt.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.



Jag älskar min fina plutt, Nimble<3
Ploj är BÄST i världen. Älskar <3






Bevis på en jävligt ledsen och halv som människa..





MIN älskling<3


....


don`t stop , beliving.

NU ska jag byta om och dra ner till stallet. Messi får vara med mig ett tag , medans mammi handlar. Ska hoppa lite hade jag tänkt, vill känna flytet idag så de får bli galopp bomm framför varje hinder med lite högre höjder så vi kommer korrekt på varje hinder . Där av stärka bådas självförtroende. Blir nån kombination och stärka henne på oxer, då hon kan bli lite feg ibland. Men oj nu får ja sluta skriva då jag ska träffa MOVA .

Hon ska nog vara med och hoppa lite, sedan ska ja nog ha lektion? För Linnea och super fina Dakar! Stärka Linneas självförtroende , då hon är super duper duktig!

Tar med Mormors kamera i hopp om att få nån bra bild :).

Hörs i kväll!




I've got some news for you Yeah go run and tell your little boyfriend

Har märkt att jag är väldigt dålig på att blogga? Jag bloggar mest när jag känner för det och när jag hinner, dock är det inte så ofta. Men nåt inlägg ibland ska vi väl kunna försöka med.

Har hänt massor, men jag skriver ner det i korta rader, då jag är väldigt bekväm.

Är så himla glad och tacksam för människor som bryr sig, och är så himla snälla mot mig. Ni är guld värda . Framför allt så är jag glad att jag funnit en person så pass bra, det är iaf så JAG känner, sen om du kännder det samma vet jag inte. Kan prata med henne om precis allt. Hon ställer så mycket upp för mig. HAPPY.

Iaf till nästa år kommer jag byta klubb. Går tillbax till Vikbolandets RF igen. Trivs så fruktansvärt bra där ute och med folket, så jag känner att jag gör de väldigt gärna.

Nibblan ligger i med träningen som vanligt och på Tisdag är de hoppträning igen. Som de ser ut nu blir nästa tävling på VRF, men kanske klämmer in en innan. De blir som sagt första tävlingen inne på VRF, men vi får se.

Dum som jag är skaffar jag mig inte en vettig kamera... Så blider kommer vart efter. I morgon ska ja hoppa lite själv på banan, ska se om någon kanske kan fotta och filma lite, skyndar mig innan mörkret kommer. Kanske finns nån gullig vän som vill komma på en stall fika med?;) Bara att höra av sig.

De där var nog HISS, så jag ska faktiskt ta två st diss nu.

* Jag måste plugga svenska prov... blä.
* Sen tycker ja inte om att ha negativa människor i min omgivning, såna som förstör och är allmänt dryga.



Sådär lite kort ev kommer de nån uppdatering i morgon . Nu ska jag plugga.... God natt mina vänner :)





satan i gatan

NU är jag arg!

Sticker ner till mina älsklingar och rider.

Skriver sen...









Säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad. Jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Shit vad dålig uppdatering. Men då kommer kanske mycket på en gång .

Skolan har börjat igen och det känns både bra och dåligt. Nya lärare som visar sig vara bra. Även nya ämnen som verkar ok. Får hoppas att detta år blir lite bättre. Min data gick sönder i början av sommarlovet och jag fick ingen hjälp vart jag än vände mig, det enda var att använda skivan till datan så jag kom i den och då hade ALLT försvunnit.. De va absolut inget jag ville, påtanke med alla skolarbeten osv. Gick till en MAC butik och bad om hjälp, men icke. TACK för den.. Hur fan gör jag nu? Men så satte jag mig tillsamans med Rasmus lillebror och vi tröck och skrev massa för att ens komma åt nåt på datan men tillslut kom jag in. Så jag löste allt själv, tack för den plusgymnasiet. Här får man ta saken i egna händer!

Har även provat på en ny hopptränare , Roberto Cristofoletti. Googla om ni ej vet vem det är. Kändes kanon och väldigt nyttigt. Så honom kommer jag absolut vända mig till fler gånger. Lite dyrare, men de är det värt. Nu ska han vara borta 2 månader ungefär, då är det tur att Maria Planefors träningen har börjat igen:).

Helgerna har mestadels bestått utav hopptävlingar. Det har gått super som vanligt. Förutom förr förra helgen, då fick vi bakslag..:(   Hon började stanna på simpla oxrar.. Hoppade vissa, men de sitter i huvet just nu. Igår va vi oxå på tävling, då vi kom runt på fyra fel , då jag la en volt . Men endå nöjd. Vi har nu bytt till lite annat foder oxå, så vi får lite hjälp där ifrån :).

Nästa helg blir tävlingsfri, sen är det igång igen. Varje helg framöver ganska länge.

Även på onsdag åker vi och kollar till sadeln , ev blir det en ny. Vi få se :)

Sådär det va lite grann :)





/ Sabina

RSS 2.0