rixxen






Lite bilder sen rixxen .. Tyvärr får jag dom inte att bli större men, om man stirrar ett tag ser man :). Världens bästa Holmtebo Nimble!


http://www.tephra.se/CC/photo/riksphotos.htm Där finns fler bilder:)


//sabina

40 grader varmt & livet leker.

I går på kvällskvisten tog jag med älskade Rex ut på en ridtur, jag menar såklart att han följde med nibban och mig när jag red. Han skötte sig så himla bra, älskade wowwe<3 . Önskar att du var MIN väldigt mycket, då det kan bli rätt tomt när min make är på jobbet eller iväg på annat. Hur som helst så red vi inåt rätt långt, han har så himla mycket vilja & lyssnar till 110. Nimble tyckte de var en fröjd att ha med en till, hon tävlade flera ggr med Rex om vem som skulle komma först, så jävla söt! Rex hade ögonkontakt med mig nästan hela ritten , mest när vi travade eller galopperade , ååh är så lyckig när jag får känna en annan individ så pass nära in på djupet!! Båda djuren skötte sig iaf super, och ja red med ett leende helatiden :).



Idag är den 40 grader värme & just nu går det inte & rida. Hästarna söker sig nog nära inpå varandra & vilar i skuggan & slår bort alla dessa flygfän som är helt jävla galna. Det är såna här dagar man vill ha ett betong ridhus, antar att dom är kalla då :). Så ridningen får vänta tills solen går ner & värmen lättar, vilket jag tror inte kommer ske förns 22 i kväll... suck.


Sitter just nu i Rasmus säng & försöker blogga klart men har inte massor och säga tyvärr.. Sofie & jag ska ner och gymma sen, jag ska även se om ja får tag på nått tillskott till mig själv så ja inte behöver käka mat :). Men vi får se :)




// Sabina

Till dig din feta

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig

Hälsa till satan vi hörs

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha!!!!

 

 

 

Skön text, ler faktiskt när ja tänker på vem jag riktar den åt :).  Detta har ju ingenting med hästarna & göra och ingenting med min familj . Världens finaste pojkvän har jag iaf :).  Mer är skitsamma..

 

 

/ sabina

 

 

 

 


sharpman i mitt <3

Vilken dag det har varit. Började med att jag & min älskade pojkvän drog till Mjölby för att checka läger på Sharpman. Hittade det jag skulle ha och lite till :). Super nöjd!. Nya JW braller, ny JW huva till nibban med sverige flagga;). Ny pikè Kingsland med fett snygga loggor;). Kingsland strumpor :). Sen en MH pikè & slutligen ett bett :). Nu taggar vi 3 dagars på NFK hela helgen :).

Bilder på allt kommer inom kort :)


Hemlighet igen, men jag är rik nu :D. Säger inte hur eller så, men tackar fört:D



/ sabina

ung och framgångsrik

Jag har redan fyllt 18 år och just nu vill jag vara 2 år yngre. Rider mitt sista år på ponny och det är fan inte kul att det är de sista.. Det är förns nu eller några månader tillbaka som det gick framåt och så måste man snart sluta, inte trevligt!!

Som sagt letar jag storhäst igen och vill hitta den perfekta.. Har pratat med några ägare och att få låna hem några veckor är inget problem för dom. Dock är man ju inte stenrik precis.. Just nu skulle jag vilja ha en storhäst över 160 cm och startad till o med 120 med bra resultat.. Inte under 7 år helst. Just den skulle jag vilja ta hem till mig för senare köp, då vi antagligen säljer min ponny om kanske 1 år, man skiter ju inte pengar precis.. Det skulle vara ett kanon upplägg för mig, att ha den stå hos mig och jag tränar & tävlar den. Om någon kanske skulle läsa det här så är det bara att ni hör av er :)

[email protected]  Kollar mailen dagligen, men sitter inte på msn!




_


// sabina

Hon gör mitt liv lätt igen

Kände lusten till att blogga idag igen, så slänger upp lite ord på sidan idag med.
Tänkte berätta en ovanlig sak & det är att jag är ledsen.. Och nu var jag ironisk som bara fan, för ledsen är jag nästan jämt. Är krasslig i halsen och väldigt snorig samt lite feber, BLÄ.. För dom som inte vet så opererade jag bort mina halsmandlar för några månader sen och dom garanterade nästan att ja inte skulle få halsfluss eller halsböld och såna onödiga sjukdomar igen.. Hoppas verkligen inte att ja får det, nu när ja har ont i halsen..
Och det räcker inte heller, håller på med en hemlig personlig sak som ja kan berätta om vartefter när de börjar se lite ljusare ut.. Just NU går det åthelvetet... Men jag vet att de kommer gå bättre snart. Så då får ni veta allting :).
Men ändå räcker det inte heller.. Sveriges nationaldag 6 juni hyllade jag min älskade bästa häst som skulle fyllt år då.. Tyvärr fick han inte vara med på sin egen födelsedag eftersom han inte finns längre.. Älskade Joker<3 .. Helt jävla otroligt ont i själ & hjärta .. Fast jag vet att han inte vill se mig ledsen, han vill se mig sådär glad som ja faktiskt kan vara. Han vill oxå se framgång med mig och nimble, jag vet det!!!!!!!!! För jag har aldrig haft någon häst som honom med så himla mycket hjärta och känslor, det syntes så tydligt allt med honom. <3
Även att det är svårt att släppa dom man älskar sådär mycket ska man inte fastna kvar där, jag vet att han tycker att jag ska hitta en ny storhäst att utvecklas med mera.. Så det SKA ske.
Sakta men säkert mot ljusare tider? Jo nibban och jag funkar kanon just nu, är så lycklig över henne, hon är mitt jävla liv den ponnyn. Är så förälskad i henne, hon är bäst i världen!!! Vi startade våran första LC avd:a i helgen, hon är ju fortförande unghäst och vi har kvalat dit vi är idag. Jag sattsade på en lugn grundomgång för att försöka bli felfri, visst i helvete är vi felfria och efter vi landat efter hinder nr.8 startade omhoppningen, och likaså på den så sträva jag bara efter att vara felfri, vi la på lite mer galopp men inget som syntes så vidare mycket, kortade av svängarna lite och visst så blev vi felfria i båda faserna!! Grymt glad! La mig på en 10e plats med en lugn tid, blev ner petad till 15e plats eller nått utav 45 st:). Så jag är så jävla nöjd med henne över hennes insatts, hon gjorde exakt som jag ville. Tillomed framhoppningen va hon gudomligt fin, hennes galopp<3 åååh så bra hon va. HELNÖJD:D.
Idag blev hoppträningen inställd av nån anledning, så hon får en vilo dag :) Min skrutta<3
// Sabina

Tävling nfk!

Nibban & jag tävlade på NFK i norrköping idag! Nollade utterligare båda faserna. Så galett jävla nöjd!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Red lugnt i omhoppningen bara för att få ett felfritt resultat:). Slutade på typ 15e plats utav 30-40 starter :). Nu taggar vi nästa 3 dagars på NFK igen med underbart bra folk!
Blir ett kortis inlägg idag, då ja är TRÖTT:).
Happy ryttare & ägare iaf :) Värsta bästa nibba<3
/ sabina

RSS 2.0