21/4

Lite sent jag vet & seg jag vet.. Men slänger in några bilder sen tävlingen i Åtvidaberg förra helgen :).
Framhoppning / Failbild :)
Världens finaste! Hon va grymm!!
/ Sabina

Åtvidaberg

I lördags va jag & Nibban på tävling i Åtvidaberg. Vi åkte väldigt mycket för tidigt bara för dom inte uppdatera startlistorna.. vilket resulterade med över 3 timmar för tidigt.. Tur att vi har världens bästa ponny som inte har något emot att stå i transporten :). Efter laghoppningen gick vi banan.. Såg helt okej ut, dock lite lustig.. Men väl inlärd så fick hon äntligen komma ut :). Skulle det löpt på som vi trott skulle det blivit perfekt med framridningen.. Men såklart ska nån åka av & ambulans måste komma.. Dom väntade med prisutdelning så de tog ännu längre tid.. Efter hundra timmar fick jag iaf komma in på framhoppningen.. Hon va super lugn och sammarbetsvillig!!! Helt plötsligt hann jag bara hoppa 3 språng så var de min tur att gå in på banan. På framhoppningen kom vi inte riktigt i rytm mot hindrena, så vi fick lite dåliga språng. sen äntligen inne på banan blev hon nyfiken & väldigt pigg :). Det resulterade med en felfri LC och en super nöjd ryttare!

Nästa tävling blir på Skogslotten den 30/4 :). Hoppar då en LC & LB :).

Ska se om Moa kan skicka över lite bilder sen tävlingen, då jag inte kan sno dom ifrån bloggen ;).





/ Sabina

värsta bästa



Älskar denna bild! Hon är SÅ jäkla fin på den. Så sjukt smäcker och vacker! Hon är den finaste varelse på denna jord . Hon utvecklas och utvecklas som bara den :D. Världens bästa Nimble<3


/ sabina

värsta bästa



Älskar denna bild! Hon är SÅ jäkla fin på den. Så sjukt smäcker och vacker! Hon är den finaste varelse på denna jord . Hon utvecklas och utvecklas som bara den :D. Världens bästa Nimble<3


/ sabina

.

www.sorbyryttarna.blogg.se

jag vill aldrig ..

Det är NI som får min falla tillbaka till massa skit.. Och jag vill INTE. Men tyvärr är verkligheten för slö för att hjälpa individer.. Jag har väntat väldigt länge på nån form av förstående, men jag tas inte på allvar.. Det är jobbigt att känna att man faktiskt inte räcker till.. Hur ska man då göra? problem och åter problem..

Men jag älskar att få möjligheten att skriva av mig och känna tankarna på att andra faktiskt läser det. Men om 16 dagar kanske jag kan förändra allting.
Boka en resa för att göra en förändring, för det kan omöjligt vara fel att göra nått man aldrig gjort eller något man tror kan få en att må lite bättre?

Grejen är att jag uppskattar ALLT jag har. Det är inte det jag mår dåligt över. Det är saker som kretsar i kring allt detta.. Försöker att inte trilla ner, men då det inte alltid är lätt.


Förstår inte hur folk kan göra såhär..


/ sabina


mycket störande..

Stör mig väldigt mycket på folk som ljuger och överdriver.. Man ser ju sakerna med egna ögon fast ändå ljuger dom.. Grejen är med såna människor är att dom knäcker sig själva, med att dom "glömmer" bort vem det är som vet vad.. Tycker det är jävligt pinsamt och stå och kolla en sån människa i ögonen, man vill bara skratta..
Vissa tror oxå dom vet allt och det ska alltid vara JAG som måste lyssna på den sortens människor.


Tar ett dåligt exempel om det jag skrev lite tidigare.

Ex. En bilist åker 70km/h på en 70 väg och lite längre framm står polisen och hastigt bromsar bilisten och efter den paserat polisen så säger den : Fan vilken tur att ja hann bromsa, jag körde ju i 100..... Verkligen inte detta jag menar, utan andra grejer som ja inte vill säga:p..
Ett väldigt stört exempel, men de där med överdriva och lägga till det är inget som fastnar hos mig.. Gör de hos någon annan ist :).


Nästa helg är det tävling för Nibban & mig i Åtvid. Hoppas de går bra :D.







/ Sabina

kärlek är det RÄTTA ordet.

Jag känner en kille. Han når upp till alla mina krav då jag är kräsen och rädd för att släppa in någon tätt i livet. Den killen är helt fantastisk och underbar. Han är jävligt snäll och hur snygg som helst. Han är även min bästavän. Vi delar allting tillsammans och skäms aldrig för något. Vi får varandra och skratta men vi kan även gråta tillsammans. Denna kille önskar jag det absolut bästa i hela livet, för han är guld värd! Om JAG får bestämma är han min för alltid. För enligt mig finns det ingen annan verklighet än så som det är just nu. Please be mine forever.
Rasmus Hallinder, jag älskar dig!<3



<3



/ Sabina

Åtvid

Nästa tävling blir i Åtvidaberg den 16e :). Hoppar en LC då om ja inte bestämmer mig för efteranmälan i en LB oxå. :)
/ sabina

fredag kväll

Usch jag är grymt dåligt med att uppdatera.. Är fortförande i någon jävla svacka.. ? Ska bättra mig, lovar!

Har iaf anmält mig till en till tävling. Det blir åtvid den 16e och en LC , lokal. Hoppas att de går bra!

Har tyväll glömt mitt lösenord på Youtube så kan inte lägga upp filmerna ifrån hopptävlingen :(.. Ska se om ja kan lösa de på nått vänster :)


Nu ska ja hoppa i myskläderna & plocka lite sen kommer min älskade pojkvän!





/ sabina

RSS 2.0