Be strong, good son, antoher day will rise.

Till minne av våran älskade Joker!

För ett tag sen hände det som inte borde hänt, vi bearbetar fortförande sorgen och det är jävligt jobbigt! Speciellt jag går och tänker på honom hela tiden.. Hemskt det som hände min älskade Joker, skulle göra ALLT för att få tillbaka honom.
Att allt ska behöva vara så jävla orättvist helatiden..

usch tårarna sprutar, orkar inte skriva.. Vill lägga upp lite bilder på våran älskade kille<3



JOKER    F.2003    Bernstein- Martini-Flamingo







Min älskade ängel<3

I hope this last forever

Sjukt dålig att uppdatera, men jag hinner inte att göra det en gång om dagen tyvärr...
Håller på och ta körkort för dom som inte vet, och det börjar närma sig med stormsteg!!
Nimble utvecklas & utvecklas sjukt mycket, så vi har nu kvalat tlll Av.d A . Vilket innebär mer konkurens & omhoppning . Det är jag jätte nöjd över, hoppas bara någon bra liten tjej/kille kan tävla henne åt mig nästa år, ev nån i slutet av detta år bara för att känna lite på`t ;). Om de nu blir så, men jag vill inte ställa av henne till endast vanlig ridning i skogen, det känns jävla orättvist isf mot ett djur som älskar att tävla! Skulle det vara någon gullig själ som anser sig vara mogen & tillräckligt duktig skulle det vara roligt att testa om det skulle funka!
Nu är det ämligen så att jag är himla larvig och anser att knappt någon kan rida, speciellt när det kommer till mina egna hästar. Men jag vet ju att nibban kan komma långt och med fortsatt träning så kan allt bli perfekt, I know it:).

Slänger in ett par bilder på stjärnan<3


Suddigt med mammas mobil ;)





Hon är bäst i hela världen.<3

/ Sabina

Skogslotten

Tävlingen på skogslotten gick bättre än vad jag trodde! Vi nollade LC:n igen, och jag är super nöjd!! Lång väntetid igen så jag beslutade att stryka mig från LB:n pga olika skäl. Kände att ja inte ville pressa henne ifall hon skulle hinna segna till undertiden som vi hade fått vänta. Och sen sk man ju sluta när de går som bäst?:)
Är iaf super nöjd:::::::::D
/ Sabina

RSS 2.0