snö och is.



Hon är fantastisk!


Tidig morgon för min del, älskling fick sova vidare. Körde halm idag, de gick super och väldigt fort! Sen delade mamma och jag på sysslorna, vilket gjorde att de gick skit fort. SÅ tråkigt när vi inte har ridhus. VEM har lust att lasta och åka 5 min till närmsta ridhus VARJE dag? Inte jag iaf.. Räcker just nu med 25 min till Ekbäcken, för det är dåligt väglag och skit väder..Går knappt att rida hemma heller, banan är isig på de flesta ställen och även att man har brodd är det otäckt att rida ut på isgata! Hoppas de blir lite bättre efter helgen :).

Nu ska jag börja fixa mig lite smått. Fest i kväll och de gillar vi :). Hej

Helt jävla rätt!

-Hagens O`Chief    -Hagens Nike

Jag älskar dig otroligt mycket!




Red ut idag, gick kanon hon kändes lugn o harmonisk och sammarbetsvillig:). Tills vi va på G hem mot stallet igen.. Då gick de betydligt fortare.. Men hon va rolig och jätte snygg. Hon vet hur man visar upp sig iaf!

pussss

det är kärlek!

Mår så fruktansvärt dåligt... Har legat hemma dyng sjuk hela lovet (typ).. Däför har nibban fått stått allt för mkt.. Så hon har fått lite "mage" .. Och blivit väldigt pigg :).. Men longerad av mamma har hon blivit lite då o då i veckan vilket är tur, då hoppträningen börjar SNART!:) Saknar verkligen att rida, känns som år sen.. Joker är bättre, hoppas ja kan rida han nått i januari iaf :).. Han har nog vrål kondis nu, då han longeras 3 ggr om dagen:). Hoppas han coolar ner sig tills ja ska upp på ryggen igen :). Tänkt att ja ska rida en sväng på nibban idag, då ja känner mig helt kry:D.
Uppdaterat dåligt i know, men de har varit uppehåll i träningar o allt så har inte haft så mkt att skriva om :). Red ut med Moa och Mio herrom dagen, fyfan va dom sprang! De va verkligen skit kul :). Mio fick dock damp, så ja ville bara strypan ett tag, då ja tyckte väldigt synd om Moa ;). Han skena ut i snövallarna o nästan gick omkull.. men men, unghästar!!
Nu ska ja strax åka hem från älskling o sen bosätta mig i stallet resten av dagen. :)
oover and out

RSS 2.0