Hoppträning!

Gårdagens hoppträning i Eriksberg gick så jävla bra! Körde många bra linjer som ja trodde skulle gå sådär eftersom ja red nibban första gången på hack, men de gick så jävla bra! Behöve inte ta ngt i henne sen, hon tog mina förhållningar SÅ bra, räckte att bara sätta sig tillabaka denna gång :).. Körde kombenation på 2 galoppsprång, oxer in och oxer ut. Hoppa snett in på räcke, 3-4 galoppsprång framm sedan rakställa och komma rakt på räcke nr 2. Snett in på räcke, 5 galoppsprång , rakställ till oxer. Räcke till räcke körde vi åt andra hållet med.. Och sedan bana på allt:) Och de gick super bra! Avslutade kombenationen SUPER! 

Hade med mig kamera och mamma hade tänkt fotta massa och filma allt.. men såklart blev de för mörkt i ridhuset..Så de blev nog inte en enda bild , tyvärr! Hoppträning på tisdag igen på Ekbäcken.. Där är lysena mycket bättre, så de får bli bilder på tisdag ist! 


Nu är frukosten färdig äten och ska bort till mina underbara 4benta ! Nibban ska få en låång ute ritt, joker har ja inte bestämt än! Joker gick btw skit bra igår, fick de där steget som anna-karin ville med, blir nog att fortsätta med de :)..

Kommer skriva mera sen, tänkte skriva lite enbart om alla 3 hästarna. Information om dom o så :)..

hej så länge 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0