pokke



Han är fantastisk!


Inte hänt så mycket så har inget direkt viktigt och skriva.. Mer än att hästarna mår bra:)

Världens bästa Joker!



Av någon KONSTIG anledning går det inte att rotera bilden.. MEN jag har världens finaste pojke! Mår bättre och bättre för var dag! På bilden är han rund och go, men nu är han mycket mindre.. MEN jävligt snygg! Bara längtar tills han är HELT kry så vi kan fortsätta där vi slutade.


<3



Holmtebo Nimble~Ploj~Joker


Har varit en omgång hos hästarna. Longerade Joker, de släppte i magen 2a gången! Han sa helt o hållet till själv, för han gick självmant ut ur boxen ( rymde). :) . Tog in ponnysarna med, gav dem lite lunch. Nu är jag hemma för lite mat själv. Sen sticker jag bort igen och rider Nimble och longerar Joker en gång till..

För er som INTE vet, så är Joker sjuk.. Därför han får olika sorters med motion varje dag. MEN han börjar bli myket bättre :))).

pang

Gick super med hästarna. Joker börjar bli sig själv, äntligen. Finns ingen bättre stor pöjk än honom.. Red ut på Nibban med Moa och Linnea! Jätte mysigt vare, dock jävligt kallt..
När jag höll på och mocka fick jag värsta blodsockerfallet, ramlade ihop väldigt nära att slå i huvudet i gallret. Så känner mig väldigt omtumlande, för det kommer tillbax då och då. Dock väldigt små fall. Får hoppas de inte är något allvarligt :).
Ska krypa ner med pojken nu, godnatt!

skruttis



Drar mig bort mot mina 4 benta!

Jag har världens bästa liv!

RSS 2.0